Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben változtál mióta anyuka/a...

Miben változtál mióta anyuka/apuka lettél?

Figyelt kérdés
Külső-, belső tulajdonságokra egyaránt kíváncsi lennék. Mi változott, amit ez az új szerep hozott magával?

2022. jan. 30. 08:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Eléggé proli stílusod van nő és anya létedre, én ezt baromira szégyellném utolsó. Ezt fogod tanítani a gyerekednek, hogy mi a qrva anyám van? Borzalmas.... Még a gyomrom is fordult egyet.
2022. jan. 30. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Külsőleg hiztam jó pár kilót engem zavar a páromat nem.

Következetes, türelmes és tisztaság mániás lettem mióta gyerekek vannak.

Nyilván nem sikerül, akkor feszült leszek.

Bármilyen döntést kell hoznunk már nem a magunk javára döntünk hanem hogy a gyerekeknek jó legyen.

2022. jan. 30. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Én nem szégyellem. :)

A gyerekemnek nyilván nem ezt tanítom. És te azt tanítod a tieidnek, hogy ilyen előítéletes suttyók legyenek?

Az egyetlen dolog, amit tudsz rólam, hogy csúnyán beszélek, egy internetes platformon. És ebből levontad az egész életem, meg a gyerekeim életét is. Tapsold meg magad és forgolódjon még egy kicsit a gyomrod, mert mások máshogy élik az életüket, mint te. ;)

Hozzátenném a töröltetett kommentem lényegét, hogy én többet nyertem, mint veszítettem. Striám eddig is volt, a mellem nem volt egyforma, kinek az egyáltalán? Egy normális férj ettől nem megy egyből a 19 éves titkárnőhöz elbájologni, hanem a feleségét támogatja. Én ugyanúgy vagyok szeretve, mint előtte. Nyilván nem olyan képek készülnek rólam a strandon, mint mikor 19 voltam, de nem is én vagyok már rajta a lényeg, hanem a gyerek.

Jellemileg én és férjem is sokat változtunk. Talán úgy mondanám, hogy már nem érzem magam gyerek státuszban, felnőtt lettem, mert felelősséget vállaltam egy másik életért. Előtte is külön éltünk a szülőktől, de nem éreztem, hogy másabb lenne egy kollégiumtól.

Most már merőben más.

De persze nem mindenkinek célja a gyerek, ezzel nincs is baj.

2022. jan. 30. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
14%
Te tudod.... egészségedre akkor.
2022. jan. 30. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Akik csak a negatív változásokat veszik észre a válaszokból, azoknak írom, hogy elég sok nőt ismerek, akik gyerek nélkül elhíztak és olyat is, akik 2-3 gyerek után jobban néznek ki, mint az átlag.

Ezzel nem rábeszélni akarok senkit a gyerekvállalásra.

2022. jan. 30. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!