Miben változtál mióta anyuka/apuka lettél?
Külsőleg hiztam jó pár kilót engem zavar a páromat nem.
Következetes, türelmes és tisztaság mániás lettem mióta gyerekek vannak.
Nyilván nem sikerül, akkor feszült leszek.
Bármilyen döntést kell hoznunk már nem a magunk javára döntünk hanem hogy a gyerekeknek jó legyen.
11
Én nem szégyellem. :)
A gyerekemnek nyilván nem ezt tanítom. És te azt tanítod a tieidnek, hogy ilyen előítéletes suttyók legyenek?
Az egyetlen dolog, amit tudsz rólam, hogy csúnyán beszélek, egy internetes platformon. És ebből levontad az egész életem, meg a gyerekeim életét is. Tapsold meg magad és forgolódjon még egy kicsit a gyomrod, mert mások máshogy élik az életüket, mint te. ;)
Hozzátenném a töröltetett kommentem lényegét, hogy én többet nyertem, mint veszítettem. Striám eddig is volt, a mellem nem volt egyforma, kinek az egyáltalán? Egy normális férj ettől nem megy egyből a 19 éves titkárnőhöz elbájologni, hanem a feleségét támogatja. Én ugyanúgy vagyok szeretve, mint előtte. Nyilván nem olyan képek készülnek rólam a strandon, mint mikor 19 voltam, de nem is én vagyok már rajta a lényeg, hanem a gyerek.
Jellemileg én és férjem is sokat változtunk. Talán úgy mondanám, hogy már nem érzem magam gyerek státuszban, felnőtt lettem, mert felelősséget vállaltam egy másik életért. Előtte is külön éltünk a szülőktől, de nem éreztem, hogy másabb lenne egy kollégiumtól.
Most már merőben más.
De persze nem mindenkinek célja a gyerek, ezzel nincs is baj.
Akik csak a negatív változásokat veszik észre a válaszokból, azoknak írom, hogy elég sok nőt ismerek, akik gyerek nélkül elhíztak és olyat is, akik 2-3 gyerek után jobban néznek ki, mint az átlag.
Ezzel nem rábeszélni akarok senkit a gyerekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!