Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben változtál mióta anyuka/a...

Miben változtál mióta anyuka/apuka lettél?

Figyelt kérdés
Külső-, belső tulajdonságokra egyaránt kíváncsi lennék. Mi változott, amit ez az új szerep hozott magával?

2022. jan. 30. 08:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Hirtelen ráébredsz, hogy bizony most már 100%-ban felnőttél. Fura egy érzés az biztos, már maga a gondolat is, mármint a szülőség.
2022. jan. 30. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Sokkal türelmetlenebb és hirtelen haragúbb lettem, nem szeretek létezni, az álmaimnak lőttek.

Kötényhasam lett millió striával, a melleim mint 2 félig üres tejeszacskó. Az egyik lábam picit nagyobb lett, mint a másik, úgyhogy választanom kell, hogy a cipő szorítsa az egyik lábam, vagy a másikon lötyögjön. Sokkal jobban és büdösebbet izzadok.

Hírtelen ennyi jutott eszembe.

(ja és köldöksérvem lett a terhesség miatt amit műteni kellett, de a 7 apró vágás helye szinte eltűnik a striák között)

2022. jan. 30. 09:54
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Külsőleg lett 2 császárhegem és az amúgy is lógó, nagy súlyú melleim picit lejjebb kerültek (a dússág viszont maradt).

Belsőleg nekem sokkal szebb és tartalmasabb lett a világ. Alapvetően boldogabb vagyok és kiegyensúlyozottabb. A gyerekek előtt hiába szerettem a munkám, boldog voltam a férjemmel, de nem éreztem, hogy maximálisan a helyemen vagyok. Most igen. 😊

2022. jan. 30. 10:03
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
2-es köszönöm a megerősítést amiért nem akarok gyereket. Meghagyom nektek a striát, a lógó csöcsöket, és a szertefoszlott álmokat. Megérheti a gyerek a háznál.... felakasztanám magam.
2022. jan. 30. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

4. Lógó "csöcsöd" gyerek nélkül is lehet, mint ahogyan gyerek mellett is lehet plasztikáztatni... Szertefoszlott álmok... Hát igen, ha még az előtt vállalsz gyermeket, hogy bármi mást elértél volna az életedben, akkor biztos.

"Megérheti a gyerek a háznál.... felakasztanám magam."

Akkor gondolom a szüleid már rég nem élnek.

2022. jan. 30. 10:16
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Sokkal komolyabb lettem, meg persze sokkal boldogabb is.

Kiegyensúlyozottabb lett az életem. Külsőre nyilván nem változtam férfiként sokat.

27F

2022. jan. 30. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
A csöcsöm nem lóg, és 2 diplomám van. Lehet másnak ez semmi, de neked biztos van 4-5, azért nyilatkoztál ilyen lekezelően. Az anyám tényleg nem él, de rákos volt, és nem öngyilkos lett.
2022. jan. 30. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#2 Mennyi idős a gyerek?

#4 A lógó mell, kötényhas, stria stb. nem törvényszerű. Nekem pl. nem lett, ez pusztán genetika. A császársebem bugyi alatt van, kit érdekel.

2022. jan. 30. 10:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Turelmesebb lettem, rendszeretobb, elorelatobb, kovetkezetesebb,

Szoval jobb ember lettem

Testi valtozas, lettek striak a hasamon. De nem veszes. A mellem plasztikazva lett (kissebbites) es alapvetoen kevesebb az energiam. Bar lehet h ez inkabb a eletmodomnak koszonheto.

2022. jan. 30. 10:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tele lett a hasam striával és elhíztam csúnyán. A cicim előtte is nagy volt, még nagyobb lett. A férjem semmire nem panaszkodik. Imádom, ahogy a lányunkat is.

Kiéltük magunkat mielőtt babavállalásba fogtunk. Utaztunk, buliztunk, tanultunk. Megteremtettük az anyagiakat is. Van ház, autó, járunk nyaralni. Ha újrakezdhetném sem csinálnám másképp. 30 évesek vagyunk egyébként. Eget megmozgató álmaink nincsenek. Ha lennének, akkor már hárman valósítanánk meg. Ez ennyire egyszerű.

Türelmetlenebb nem lettem, mert eddig se voltam túl türelmes. Viszont rendszeretőbb és háziasabb igen.

2022. jan. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!