Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted hány százalékuk?

Szerinted hány százalékuk?

Figyelt kérdés
Kereskedelemben dolgozom, embereket szolgálok ki. Mostanság kezdem úgy érezni, túl sok a bunkó. Nő, férfi vegyesen. Szerintetek, a Ti környezetetekben, hány százalék lehet az arányuk?

2022. jan. 29. 20:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De akkor is körülötted élnek, néha a szomszédaid, találkozhatsz velük utcán, boltban, vagy ami rosszabb, hivatalban...
2022. jan. 30. 06:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11

De velük nem kötelességem szót érteni. Nekik kötelességük engem kiszolgálni, de kinyalni a seggem nem.

Viszont egy kellemetlen és/vagy ostoba emberrel együtt élni, együtt dolgozni...

2022. jan. 30. 07:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazad van. Az ember a legtöbb idejét a munkahelyén tölti és nehéz bolondmentes közösséget kifogni. Komoly cégeknél is röhejes dolgok történnek.
2022. jan. 30. 07:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélszolgálatos vagyok.

Van az ostoba állatfaj és van a bunkó állatfaj, ezek egymástól

különböznek, ritkán ötvöződnek, hiszen az ostobának egyszerűen nincs meg a szellemi eszköztára ahhoz, hogy kötözködjön a szolgáltatással, termékkel, hiszen annyira hülye.

Az ostoba nagyon fárasztó, viszont a korlátoltsága miatt könnyen lerázható illetve 10-ból 9-szer baromi nincs igaza a reklamációja kapcsán.

A bunkó típus is fárasztó, viszont ő felveszi veled a versenyt, próbál minden egyes kis apróságba belekötni, nagyon nehéz neki bizonyítani, hogy abban a teljes jelentéktelen dologban miért nincsen igaza. Miután tudod bizonyítani, nehezen belenyugszik, de keres tovább, hiszen ez a lételeme. Hajlamos nevetséges módon kiforgatni a valóságot (mondtak már nekem olyat, hogy az ő férje kis híján agyvérzést kapott, az édesapjának pedig tönkretettük az életét, mert a rendelt termék nem pontosan abban az időben ment, amikorra ő várta). Szóval megpróbálja kicsontozni a boltost/ügyintézőt, elmegy a falig, aztán amikor úgy látja, hogy nincs már mibe belekötni, akkor fenyegetőzően közli, hogy örül, hogy végre vége ennek az egésznek (miközben mindent ő generált) és kerül a reklamációt akár hosszabb ideig is, de aztán újra visszatér, ha nem tetszik neki valami.

2022. jan. 30. 23:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Ezek az agresszív hülyék. És lehet, hogy az életben tudnak érvényesülni is, mivel a többiek általában nem szánnak rá fölös energiát, hogy az útjukba álljanak és vitatkozzanak velük.

"az édesapjának pedig tönkretettük az életét"...:) Ment a zöld kéz mindenkinek, de utolsó, eddig Te vitted a prímet.

Nálam volt olyan, hogy éppen háttal a pultnak rakosgattam valamit, és a közben a pulthoz érő kedves ügyfél a jávorszarvas bőgésére hasonló módon hívta fel magára a figyelmet. Köszönés helyett a hátam mögött hirtelen tök hangosan elbődült, hogy: - Höööő!

A hang hatására megperdülve nekem meg annyira fölment az agyvizem, hogy én is Höööő!-vel válaszoltam:)

-H

2022. jan. 31. 04:27
 16/16 A kérdező kommentje:
"Ezek az agresszív hülyék. És lehet, hogy az életben tudnak érvényesülni is, mivel a többiek általában nem szánnak rá fölös energiát, hogy az útjukba álljanak és vitatkozzanak velük."-és ezért fennmarad a faj, nem fognak kihalni:)
2022. jan. 31. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!