Szerinted hány százalékuk?

11
De velük nem kötelességem szót érteni. Nekik kötelességük engem kiszolgálni, de kinyalni a seggem nem.
Viszont egy kellemetlen és/vagy ostoba emberrel együtt élni, együtt dolgozni...

Ügyfélszolgálatos vagyok.
Van az ostoba állatfaj és van a bunkó állatfaj, ezek egymástól
különböznek, ritkán ötvöződnek, hiszen az ostobának egyszerűen nincs meg a szellemi eszköztára ahhoz, hogy kötözködjön a szolgáltatással, termékkel, hiszen annyira hülye.
Az ostoba nagyon fárasztó, viszont a korlátoltsága miatt könnyen lerázható illetve 10-ból 9-szer baromi nincs igaza a reklamációja kapcsán.
A bunkó típus is fárasztó, viszont ő felveszi veled a versenyt, próbál minden egyes kis apróságba belekötni, nagyon nehéz neki bizonyítani, hogy abban a teljes jelentéktelen dologban miért nincsen igaza. Miután tudod bizonyítani, nehezen belenyugszik, de keres tovább, hiszen ez a lételeme. Hajlamos nevetséges módon kiforgatni a valóságot (mondtak már nekem olyat, hogy az ő férje kis híján agyvérzést kapott, az édesapjának pedig tönkretettük az életét, mert a rendelt termék nem pontosan abban az időben ment, amikorra ő várta). Szóval megpróbálja kicsontozni a boltost/ügyintézőt, elmegy a falig, aztán amikor úgy látja, hogy nincs már mibe belekötni, akkor fenyegetőzően közli, hogy örül, hogy végre vége ennek az egésznek (miközben mindent ő generált) és kerül a reklamációt akár hosszabb ideig is, de aztán újra visszatér, ha nem tetszik neki valami.
Ezek az agresszív hülyék. És lehet, hogy az életben tudnak érvényesülni is, mivel a többiek általában nem szánnak rá fölös energiát, hogy az útjukba álljanak és vitatkozzanak velük.
"az édesapjának pedig tönkretettük az életét"...:) Ment a zöld kéz mindenkinek, de utolsó, eddig Te vitted a prímet.
Nálam volt olyan, hogy éppen háttal a pultnak rakosgattam valamit, és a közben a pulthoz érő kedves ügyfél a jávorszarvas bőgésére hasonló módon hívta fel magára a figyelmet. Köszönés helyett a hátam mögött hirtelen tök hangosan elbődült, hogy: - Höööő!
A hang hatására megperdülve nekem meg annyira fölment az agyvizem, hogy én is Höööő!-vel válaszoltam:)
-H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!