Szerinted hány százalékuk?

A bunkó meg a Karen az egy dolog, ezzel még megbírkózik az ember
De.
Ennyi agyilag zokni sík hülyével nem gondoltam volna, hogy találkozom. Te, valami borzasztóak, megy a motor, be belül se kép se hang.
És nem is az, hogy ezek mind lecsúszott prolik akik a 8 általánosat nem végezték el, de az elvileg intellektuális, értelmiségiek is sokszor buták mint a föld.
Pl:
-Jónapot, szeretném ha visszavennék ezt a macskaalmot, nem jó, be van csomósodva.
-Ez egy XY áruház saját márkás terméke.
-És?
-Mi az Z áruház vagyunk.
-Nem tökmindegy?
-Mi nem forgalmazzuk ezt, vigye vissza oda, ahol vette.
-Nem tudja csak beütni és odaadni a pénzt? Van rajta vonalkód.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️

2-es
Aztan a vegen meg az is kiderult volna, hogy azert csomosodik a macskaalom, mert a macska beleurit es rendeltetesszeruen hasznalja. :DD

Egészségügyben dolgozom. Nem a kifejezetten bunkók tűnnek fel mostanság, hanem a teljesen sík idióták. Mintha az átlag IQ az utóbbi egy évben 10 pontot csökkent volna… félelmetes. Ráadásul szülészeten dolgozom, szóval ezek még szaporodnak is:(
Kifejezetten bunkó szerintem kb 10%. A hülye meg minimum 60%….

Bunkóból, aki tényleg az, körülöttem kb 20% van.
Olyan emberből, aki kényes és máshogy kell vele viselkedni, hogy ne váltson át bunkóba, inkább 40%-ot mondanék.
Idiótából meg ennél is több van.
Mondjuk szerencsére én nem dolgozom közvetlenül emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!