Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted hány százalékuk?

Szerinted hány százalékuk?

Figyelt kérdés
Kereskedelemben dolgozom, embereket szolgálok ki. Mostanság kezdem úgy érezni, túl sok a bunkó. Nő, férfi vegyesen. Szerintetek, a Ti környezetetekben, hány százalék lehet az arányuk?

2022. jan. 29. 20:37
A kérdező szavazást indított:
10 alatt
11-20 százalék
21-25 százalék
26-36 százalék
36-40 százalék
41-50 százalék
50 százalék felett jár az arányuk
32 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Én online ügyfélszolgálatos vagyok, többnyire rendesek, aranyosak az emberek. A 26-36%-ra nyomtam, mert azért más kategória is előfordul időnként. Napi egy legalább jut.
2022. jan. 29. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

A bunkó meg a Karen az egy dolog, ezzel még megbírkózik az ember

De.

Ennyi agyilag zokni sík hülyével nem gondoltam volna, hogy találkozom. Te, valami borzasztóak, megy a motor, be belül se kép se hang.

És nem is az, hogy ezek mind lecsúszott prolik akik a 8 általánosat nem végezték el, de az elvileg intellektuális, értelmiségiek is sokszor buták mint a föld.

Pl:

-Jónapot, szeretném ha visszavennék ezt a macskaalmot, nem jó, be van csomósodva.

-Ez egy XY áruház saját márkás terméke.

-És?

-Mi az Z áruház vagyunk.

-Nem tökmindegy?

-Mi nem forgalmazzuk ezt, vigye vissza oda, ahol vette.

-Nem tudja csak beütni és odaadni a pénzt? Van rajta vonalkód.

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. jan. 29. 20:58
 3/16 A kérdező kommentje:
Fúúúú...:)
2022. jan. 29. 21:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Hol dolgoztak, mit dolgozhattak az ilyenek korábban?
2022. jan. 29. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
4, Az én tippem apuci cégében fedettpályás léhűtési menedzser, tuti nem az eszéért tartották.
2022. jan. 29. 21:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Aztan a vegen meg az is kiderult volna, hogy azert csomosodik a macskaalom, mert a macska beleurit es rendeltetesszeruen hasznalja. :DD

2022. jan. 29. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Egészségügyben dolgozom. Nem a kifejezetten bunkók tűnnek fel mostanság, hanem a teljesen sík idióták. Mintha az átlag IQ az utóbbi egy évben 10 pontot csökkent volna… félelmetes. Ráadásul szülészeten dolgozom, szóval ezek még szaporodnak is:(

Kifejezetten bunkó szerintem kb 10%. A hülye meg minimum 60%….

2022. jan. 29. 21:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez a rohanó életmód, a stressz, meg a kilátástalanság, a túlzott fáradtság, a földig nyomja az emberek IQ-ját. Tisztelet a kivételnek.
2022. jan. 29. 22:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Plusz borús, téli időjárás, meg járvány-hangulat.
2022. jan. 29. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Bunkóból, aki tényleg az, körülöttem kb 20% van.

Olyan emberből, aki kényes és máshogy kell vele viselkedni, hogy ne váltson át bunkóba, inkább 40%-ot mondanék.

Idiótából meg ennél is több van.

Mondjuk szerencsére én nem dolgozom közvetlenül emberekkel :)

2022. jan. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!