Az itt feltett kérdésekből évek alatt kirajzolódik az ember személyisége?
Azt, hogy tényleg annyira hihetetlen a személyiségem, hogy a többiek nem hiszik el, hogy őszinte vagyok.
Tényleg van jó néhány meredek tulajdonságom, amik a legtöbb embernek szokatlanok lehetnek. Ha meg leírok egy őszinte véleményt, akkor egyből jön az, hogy ez csak kamu lehet.
Végigolvasgatva a régebbi kérdéseimet és válaszaimat (4-5 éves pályafutás alatt) azt mondanám hogy inkább a személyiségbeli/kifejezésmódbeli változás ami nagyon szembetűnő nekem. Nem ismerek magamra se, nagyjából :D Sokkal szebben és választékosabban írtam mint most, de nagyjából ugyanazon témakörök között forogtam akkor is mint manapság. A gondolkodásmódom is teljesen más volt mint most. Viszont, néhány kérdésem/válaszom visszaolvasása fizikai fájdalmat okoz olyan baromságok :'D
Egyébként, nem hiszem hogy nagyon meg lehetne határozni egy ember személyiségét a kiírt kérdései és válaszai alapján, maximum a pillanatnyi állapota ami kiolvasható belőle. Az emberek folyamatosan változnak, néha rövid időn belül is. Új érdeklődési köröket találnak, változhatnak a nézeteik, az írásmódjuk és a gondolkodásmódjuk is, akár gyökeresen. Legalábbis, magamnál ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!