Manapság miért neveznek minden fiút simpnek aki kedves?
Igazából főleg lányoknál ha írok valami kedveset akkor egyből írják a fiúk hogy fuuuj, simp!!!
Holott a simp azt jelenti hogy egy fiú folyamatosan(!) nyalizik 1(!) lánynak aki igazából csak kihasználja. Most tényleg ennyire rossz az ha mondunk valami kedveset a másiknak?
Itt van a definíció annak aki nem tudná hogy mit jelent
Megfelelő emberekkel kell ismerkedni. Akivel nem egyeznek a szándékaid (komoly/nem komoly kapcsolat), azzal ne kezdj.
Én 19 vagyok, de azt vettem észre, hogy a velem egyidősek jó része a 14-15 évesek szintjén van. Éretlen emberekkel szintén nincs értelme foglalkozni. Hidd el, hogy van olyan, aki értékelni tud egy kedves szót is.
Nem a lányok, hanem más fiúk szokták mondani pl egy csoportban ha kedveset mondok egy lánynak vagy megdícsérem.
Mert gyerekesek. Social médiából is mi folyik? Az, hogy a lányok csak sz3xre valók, tárgyként kezelik őket. És van, aki nem éri fel ésszel, hogy nem kell mindent besz0pni, amit ott lát, sőt követendő példának tartja. Nekem is van ilyen ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!