Miért van az, hogy a diplomás (nők) szexuálisan/kisugárzásra is általában vonzóbbak?
Akárhány szép arcú/formás mellű/erotikus kisugárzású nőt nézek facebook-on mindig látom, hogy diplomája van. Nyilván vannak kivételek pl. fodrász/pultos/ALDI kasszás stb. csajok is akik között is vannak szépek, de ők is valahogy legtöbbször "csak" szépek és nincs meg bennük az az erotikus kisugárzás, ami megfogna különösen, hogy egy fél nap után is rágondolj.
Biztosan nem értitek, de ha példával illusztrálnám, akkor Bogdányi Titanilla és Lola lenne a diplomás, sikeres és erotikusan kisugárzó érzelmes felderítetlen titokzatos szépség:
(rengeteg ilyen kaliberű lány jár egyetemre és diplomás)
míg Zimányi Linda lenne a jellegtelen tucatsablon faluszéli pultos szépség:
Vagyis aki lehet vizuálisan szép, de nincs benne semmi plusz kisugárzás, semmi varázs, semmi érzékiség.
És ezek a jelzők - tapasztalatom alapján - szinte mindig diplomás csajokra jellemző.
Pasikra nem tértem ki, de egy borostás jóképű magas pasi is általában gépészmérnök/szoftverfejlesztő míg egy autószerelő szintén lehet macsó vagy izmos de látni rajta, hogy nyers szakmunkás pali.
Mi lehet ennek a pszichológiai magyarázata? Vagy én vagyok fordítva bekötve?
Igen sokan vannak, akik diplomájuk ellenére ízléstelen trmaplik. De te őket is szépnek látnád, mert téged a papír vonz, nem más.
A kisugárzás köszönőviszonyban sincs a diplomával. Nem a diplomától függ, ki milyen ember.
Ha gonosz, akkor a gonoszság fog sugározni belőle, nem az értelem. Van jó pár diplomás iserősöm, gyerekkoruktól ismerem őket és emberileg semmit nem változtatott rajtuk a diploma.
Na és mi van azokkal, akik 40-50 évesen diplomáznak? Hirtelen szexisek leszek? Vagy ők már b.szhatják?
Attól még mert van egy diplomád még ugyanúgy lehetsz egy emberi nulla. Hogy lehet valaki ennyire külsőséges? Papírból levezetni a szépséget, meg, hogy milyen az ágyban? Mi a ...?
Vannak nagyon szép és intelligens diplomás és nem diplomás lány ismerőseim is. És ismerek diplomás és nem diplomás utolsó ostoba férgeket is. Csak, hogy egy példával éljek. Személyesen ismerek egy diplomás csajt, aki egyébként iszonyat csúnya, de nagyon elhiszi magáról, keresztet hord a nyakában, direkt fogyatékos emberekkel fotózkodik, hogy likeokat vadásszon és azzal pózol, hogy ő mennyi embernek segít. Valójában viszont ő a legundorítóbb, legkétszínűbb és az egyik legostobább ember akivel valaha is találkoztam. :)
Ennyire ijesztő kommentet már rég olvastam gyk-n, és ez elég nagy szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!