Mi a baj velem? (fizikailag)
Sziasztok! Gyerekként tapasztaltam, hogy bizonyos mozgásos játékok nekem nem mennek, míg másoknak igen. Felnőttként nem érdekelt eddig, de most már fontos lenne. Nem ment régen, nem megy most se. Részletezem máris, örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Probléma minden olyan mozgás forma, ahol több, összehangolt dolgot kell egyszerre csinálni. Sosem tudtam táncolni, (egyszerű táncokat sem.) Soha nem ment a hulahopp karikázás, ami egy ritmusos gyakorlat. Gyerekként évekig problémát jelentett a "paprikajancsi" nevű ugrálás, de végül, jóval később, mint a többiek, meg tudtam csinálni. Bármit próbálok ki felnőttként, ez a baj visszaköszön és semmit nem tudok élvezni, semmiben sem fejlődöm. Például próbáltam harcművészetet, de ott is bajban voltam a kezek-lábak összehangolásával. A mozgásom merev, mintha fából lennének a tagjaim. (Külső szemlélő jellemzett így)
Egyéb dolgok: A ritmus érzékem rendben van minden olyan esetben ha nem mozgásról van szó. Játszottam hangszeren, és jól elboldogulok a mászkálós játékokban. (Sokban a ritmus tartása vezet győzelemre)
Túlsúlyom és gerincferdülésem is van. Kevés túlsúly gyerekként is megvolt.
Amit nagyon szeretnék: Csak hulahoppkarikázni kezdetnek. Egyszerű kívánság de nagyon nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!