Van olyan dolog, amit elítélsz, de mégis te magad is csinálod néha?
Az elítél talán nem a legjobb kifejezés, de nem jutott jobb az eszembe. Nálam pl.ilyen az, hogy nem szeretem, ha valaki a háziállatát a gyerekként kezeli,viselkedik vele. Az anya/apázás nekem baromi ellenszenves, ott még szerencsére nem tartok, de néha mikor elfeledkezem magamról szoktam a cicámat babának, babácskának hívni meg szőrösgyereknek. Nem úgy tekintek rá, mintha a gyerekem lenne, de valamilyen szinten családtag.
Nektek van ilyen dolog az életetekben?
Mindenkinek van sajnos, van aki küzd ellene, van aki nem!
Azért a médiának nagy szerepe van benne, a hírekben naponta hallani a következményeiről, ami fizikai bántalmazás és gyilkosság!
Ennek hamarosan vége!
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Nekem is van ilyen kettős mércém.
Pl
Elítélem azokat az embereket akik csupán az emberek külseje alapján választanak társat. (Leginkább a nőkre jellemző) de én magam meg szándékosan magányosan tartom mert én is felszínes vagyok! Nem vagyok trendi vékony és ezért nincs esélyem a vékony szép lányoknál. Dagadt meg nem kell ; inkább egyedül maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!