Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legjobb dolog, amit...

Mi volt a legjobb dolog, amit ma tett veled vagy érted egy másik ember?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívott ma még egy kedves koreai üzleti kontakt a hülyeségeivel
2022. jan. 20. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Edesanyam bedobott egy cetlit a dokinak a nevemben, hogy mennek a 4.oltasra.
2022. jan. 20. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Privátot írt gyakorin.
2022. jan. 20. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy projektet próbált áttenni más időpontra, mert az eredeti idején nem érek rá ezen dolgozni

(Gyakornok vagyok és ez egy nagyobb feladat, nem egyedül vagyok benne, szóval eléggé jól esett, hogy ennyire fontos vagyok ahhoz a feladathoz) Karanténban vagyok, szóval sokkal több interakcióm nem volt ma.

Hogy sikerül-e, az majd kiderül.

2022. jan. 20. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy társasához legfelső emeletén (ötödik) lakunk, ahol csak a mi lakásunk és egy idős páré van. Néha beszoktunk vásárolni nekik, mert amúgy is mennénk és a férfi sántít.

Tegnap délután áttelefonáltunk hozzájuk, hogy mindketten vírusosak vagyunk, csakhogy tudjanak róla. Ma délelőtt csöngettek és amikor kinyitottam az ajtót, egy doboz volt a lábtörlőn, tele friss pékáruval és más dolgokkal, például kávéval, sajttal és egy csirkemell is volt. Egy üzenet volt mellette, amit ők írtak; annyiszor segítettünk nekik, hogy úgy érezték, ez a minimum.

Gyakran át szoktuk őket hívni, ahol néha mi főzünk, néha ők (inkább mi), szóval innen elég jól tudják, hogy miket szoktunk enni.

2022. jan. 20. 15:55
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Telefonált az egyik, Londonban élő gyerkőcöm, és vagy félórát beszélgettünk.
2022. jan. 20. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem volt ma: volt, aki szívatott, volt, aki beteget jelentett, monoton napom volt.

Esetlleg az, hogy reggel egy feladatnál valaki segített - cipelés, emelés.

2022. jan. 20. 18:16
 8/9 anonim válasza:
Jót beszélgettem ma anyukámmal
2022. febr. 5. 14:53
 9/9 anonim válasza:
Apummal edzettem egy sort
2022. febr. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!