Gazdag emberek hotelbe miért járnak olyan sokat?
Londonban láttam ezt sokat,de gondolom Magyarországon is így van.
Hogy a hotel mint szálláshely az már csak egy funkció a sok közül, mert hotelekbe járnak reggelizni, ebédelni, vacsorára, kávézni, barátkozni, üzleti konferenciákra, sőt olyat is láttam hogy cég hotelben tartott állásinterjúkat a konferencia teremben.
Ez magától kialakul vagy egyszerűen ha gazdag vagy akkor illik felvenni az ilyen szokásokat?
Szeretem ha kiszolgálnak, szeretem a szép környezetet, szeretem a luxust, a változatosságot, a kényelmet.
Szeretem, hogy felkelek, és mire megreggelizem, más kitakarítja a szobát, új törölközőt hoz.
A szállodákban ételért csak lemész az étterem részbe. Medence van, wellness van, stb.
Szeretem, hogy egy jó szállodának külön strandrésze van a tengerpart mellett pl, így nem kell utazzunk strandolás előtt és után.
Szeretem, hogy a strandra nem kell vigyél magaddal semmit, megmondod a neved,szobaszámod, kapsz törölközőt, ételt és italt.
Az egészben amúgy a kényelem a legjobb.
# 2
prolik mit csinálnak, milyen emberek, kedveled őket?
Mocsok gazdagok kiirtanám az összeset rajtunk élősködnek.Örökségből vagy bűnözésből lett pénzes a 90%a.
Proli 25F
Hát, arról nem tehetek, ha hotel konferenciatermeibe szerveznek eseményeket, konferenciákat, stb.
Én magam csak aludni járok hotelba, illetve van néhány hotel aminek szeretem a kávézóját, ezért ha úgy alakul oda ülünk be akár üzleti dolgokról tárgyalni. Van egy üzleti partnerem (konkrétan közös Kft-nk is van) aki imád egy konkrét hotelt, közel az irodánkhoz, és automatikusan oda megyek ha nem beszélünk meg más helyszínt.
"Hát, arról nem tehetek, ha hotel konferenciatermeibe szerveznek eseményeket, konferenciákat, stb."
Gondolom egy külföldi üzleti partner számára is így kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!