Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gazdag emberek hotelbe miért...

Gazdag emberek hotelbe miért járnak olyan sokat?

Figyelt kérdés

Londonban láttam ezt sokat,de gondolom Magyarországon is így van.

Hogy a hotel mint szálláshely az már csak egy funkció a sok közül, mert hotelekbe járnak reggelizni, ebédelni, vacsorára, kávézni, barátkozni, üzleti konferenciákra, sőt olyat is láttam hogy cég hotelben tartott állásinterjúkat a konferencia teremben.

Ez magától kialakul vagy egyszerűen ha gazdag vagy akkor illik felvenni az ilyen szokásokat?

2022. jan. 18. 14:56
1 2
 1/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
56%

Szeretem ha kiszolgálnak, szeretem a szép környezetet, szeretem a luxust, a változatosságot, a kényelmet.

Szeretem, hogy felkelek, és mire megreggelizem, más kitakarítja a szobát, új törölközőt hoz.

A szállodákban ételért csak lemész az étterem részbe. Medence van, wellness van, stb.

Szeretem, hogy egy jó szállodának külön strandrésze van a tengerpart mellett pl, így nem kell utazzunk strandolás előtt és után.

Szeretem, hogy a strandra nem kell vigyél magaddal semmit, megmondod a neved,szobaszámod, kapsz törölközőt, ételt és italt.

Az egészben amúgy a kényelem a legjobb.

2022. jan. 18. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
1%
Mert megtehetem nem proli vagyok kispofám!
2022. jan. 18. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:

# 2

prolik mit csinálnak, milyen emberek, kedveled őket?

2022. jan. 18. 15:20
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Dolgozzanak csak az dolguk! Ahhoz hogy közénk tartozzanak bankhitelekkel kompenzálják szerencsétlenek. Rabszolgák!
2022. jan. 18. 15:28
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Az emberiség már annyira elkényelmesedett, hogy ha tehetné akkor már a kisujját sem mozdítaná meg
2022. jan. 18. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Én pont fordítva tapasztalom, a sok panelproli jár wellnesshétvégézni 3 havonta, tudom mert fb-ra felrakják a képeket dicsekedni.
2022. jan. 18. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Mocsok gazdagok kiirtanám az összeset rajtunk élősködnek.Örökségből vagy bűnözésből lett pénzes a 90%a.

Proli 25F

2022. jan. 18. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Csak óvatosan az élősködéssel, kis cimbora! Egyetlen "rabszolga" elég, ha ráun a stílusodra. Vagy a valóságban te is csak lapítasz? Te, szabad ember, te :)
2022. jan. 18. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát, arról nem tehetek, ha hotel konferenciatermeibe szerveznek eseményeket, konferenciákat, stb.

Én magam csak aludni járok hotelba, illetve van néhány hotel aminek szeretem a kávézóját, ezért ha úgy alakul oda ülünk be akár üzleti dolgokról tárgyalni. Van egy üzleti partnerem (konkrétan közös Kft-nk is van) aki imád egy konkrét hotelt, közel az irodánkhoz, és automatikusan oda megyek ha nem beszélünk meg más helyszínt.

2022. jan. 18. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

"Hát, arról nem tehetek, ha hotel konferenciatermeibe szerveznek eseményeket, konferenciákat, stb."

Gondolom egy külföldi üzleti partner számára is így kényelmesebb.

2022. jan. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!