Ki milyen tevékenységgel vezeti le a feszültséget a nap végén?
Figyelt kérdés
Ha stresszes és fárasztó volt a napod, mit csinálsz leggyakrabban este? Számodra mit jelent a lazulás fogalma? Ha nincs a felsoroltak között, írd le kommentben!2022. jan. 18. 14:53
A kérdező szavazást indított:
Olvasok
Filmet/sorozatot nézek
Szexelek/maszturbálok
Iszogatok
Alszok egyből, amint hazaérek
Játszok a számítógépen/tableten/telefonon
Kreatív tevékenységet csinálok
Edzek
Jól bekajálok
Beszélgetek a párommal/barátaimmal
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
Edzek, de nem lazulásként hanem munkaként tekintek erre is, de ettől függetlenül nagyon szeretem.
Örömmel tölt el, hogy konzisztens munkával minden nap egy kicsit jobb leszek, mint előző nap. Plusz ülőmunkát végzek, szóval muszáj ezt kompenzálnom valamivel.
2/8 Metionin válasza:
Edzést jelöltem de már belekötöttek néhányan, hogy az csak a kondi, szóval akkor inkább simán sport, balettozok. Szintén ülőmunka után felüdülés mozogni és tök más dologra koncentrálni. Este elalvás előtt még olvasni szoktam, az inkább lazulás kategória.
3/8 anonim válasza:
A feszültséget küzdősporttal, kondival vezetem le.
Ha csak ki akarom kapcsolni magam, konyvet olvasok, sorozatot nézek.
4/8 anonim válasza:
Általában olvasni, közben zenét hallgatni szoktam, viszont mostanában már egyre többször fordul elő újra a sorozatnézés.
5/8 anonim válasza:
Kerékpározok, letusolok, olvasok és kamillateát iszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!