Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan jöttél rá, hogy buta vagy?

Hogyan jöttél rá, hogy buta vagy?

Figyelt kérdés
Tehát hogy az intelligenciád átlagos vagy inkább az alatti?

2022. jan. 15. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Aki buta, az általában tudja magáról, vagy el lehet magyarázni neki.

IQ teszt értelmét felfogja.

2022. jan. 15. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Átlagos az IQ-m, 125-130 körüli. Egyetemet végeztem, de ha most lennék gyerek, tutira SNI-s bélyeget kapnék vagy BTM-et. Van egy csomó hülyeségem.

Ahogy régen a KRESZ-oktatóm mondta: "nem hiszem, hogy van olyan terület az életben, ahol a te logikád megállja a helyét".

Hát nem mondom, hogy jólesett, s nyilván ez így elég sarkos, de tény, hogy valahogy másképp jár az agyam, ezt tudom és érzem én is magamról.

Viszont megvan rá a képességem, hogy az erősségeim miatt mégis haladjak, sikereket érjek el.

2022. jan. 15. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Általános suliban nagyon királynak éreztem magam a reál tárgyakból, még fel is vettek olyan szakra gimibe, viszont ott meg nem értettem soha semmit, át is kellett mennem egy másik tagozatra. Aztán munkahelyen ez csak tovább fokozódott, nagyjából úgy, mint a kérdezőnek. Ráadásul figyelem és memória gondjaim vannak / lettek bizonyos gyógyszerektől. Tehát egy IQ teszten nem érek el kimondottan alacsony eredményt, de az életben sokszor úgy viselkedem, mint egy értelmi fogyatékos.
2022. jan. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!