Sokszor nem bírok alkalmazkodni távolabbi ismerősökhöz, barátokhoz. Mit tegyek ellene?
Például minden nap vezetek a munkahelyemre sokat, ezért elég jó vagyok benne. (nem akarom elkiabálni, de szerintem jól vezetek, meg mások szerint is) Ha mással megyek zavar ha nem tartjuk a forgalom ritmusát, ki kell szállni ha parkol mert nem tud csak segítséggel stb. Néha nagy erőfeszítésbe kerül, hogy ne akadjak ki ott azonnal.
Az is zavar, hogy nem ott állunk meg ahol én tudtam volna hanem jó messze a célponttól, kerülő el megyünk stb.
Ha rendezvényre megyünk ott is én szeretem megvenni a saját jegyem úgy ahogy én szeretném. Szóval igazából a bénázás akaszt ki, de tudom, hogy nem lehetek bunkó a rokonokkal/ismerősökkel.
Mit csináljak hogy ne idegesítsem fel magam rajta?
Ti is ilyenek vagytok?
24/N
Az utas alkalmazkodjon.
Vagy menjen gyalog.
Nyilván mindenkit bosszant az, ha valamit szerinte ő hatékonyabban/jobban meg tudna oldani, mint más.Ilyenkor azon is érdemes elgondolkozni, hogy attól, mert más másképp csinál valamit, még nem biztos, hogy az úgy rossz.
Meg egyébként mindenkinek van valami hibája, nem mindenki penge mindenben.Te gyakorlott sofőr vagy, más meg nem.Más dologban meg más sokkal jobb nálad, és gondolom neked sem esne jól, ha leugatna bunkó stílusban, hogy milyen nyomorult és béna vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!