A te szemedben mi a "jobb"? Ha valaki alkalmazkodik, vagy ha a maga kényelmét nézi?
Szerintem a középút. A legjobb ha saját magunkat helyezzük előre (nem, ez nem önzőség), de azért képesek vagyunk alkalmazkodni és nem foggal körömmel
csak a saját elképzelésünket erőltetni.
Köszönöm a válaszod.
Mindig a középut a jó, de most az érdekel, hogy a két rossz közül melyik a kevésbé rossz nektek.
Attól függ, hogy kiről van szó. Ha magamról, akkor én a saját érdekeimet helyezném előre, DE az érdekeimből soha nem következik másra ártalmas következmény. Pl koliszobában lehet fent vagyok sokáig, de nem hangoskodok, lehet, hogy néha másnak a háziját másolom, de fordított esetben a másiknak is hagyom. Ha benne vagyok a sztoriba, de nem magamról van szó, akkor inkább alkalmazkodó ember kéne, mondom ezt minden önzőség nélkül. Valahányszor magukat előtérbe helyező emberrel voltam, az nekem lett fos. Pl hajnal egyig visító szobatárs a koliba, valaki aki folyton kér, de nem ad vissza.
Én azért igyekszem úgy érvényesíteni az érdekemet, hogy az vagy ne ártson, vagy kifejezetten jó legyen másnak is. Fordítva ezt viszont nem tapasztaltam meg, hogy valaki úgy nézi magát, hogy azzal én is jól járjak, vagy legalább ne szopasson meg vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!