Miért olyan furcsa, hogy nincs semmi káros szenvedélyem?
Figyelt kérdés
Nem dohányzom, iszok alkoholt, cukros üdítőket, de még kávét sem.
Pl. vendégségben ha meg is kínálnak max egy pohár vizet, vagy gyümölcslevet fogyasztok. Ilyenkor gyakran furcsán néznek rám.
Nem vagyok ártatlan 😄 gimis korszakban volt pár tucat k o -s hétvége, dohányoztam is nem keveset, de mióta elkezdtem foglalkozni az edzéssel kb 5 éve azóta minden ilyen káros hóbortot elhagytam.
2022. jan. 14. 18:34
11/14 anonim válasza:
Csak itt magyarországon van ez itt még az alkoholismust is elnézik külföldön meg mész az elvonora.Mert ha nem mindenki undorodik töled itt meg minden jó.
12/14 anonim válasza:
Nem furcsa, egy percig se érezd annak.
Amúgy a #10-est akár én is írhattam volna, nekem is futás és net.
13/14 anonim válasza:
Szuper vagy, nem furcsa, így tovább. :) Ezzel sokat teszel magadért, szerintem mindenki szívesen lenne a helyedben, aki valamilyen függőségben szenved.
14/14 anonim válasza:
Nyugi, azzal a pár év dohányzással rakták elég dzsuvát a magadba, szóval ha poénra vesszük akkor előre dolgoztál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!