Az arc alapján meglehet mondani, hogy ki vegetáriánus?
11-es, Sajnos nincs most igazad, a másik kommentelő jól írta, kb. ez a különbség. Kár volt okoskodni. :)
Egyébként szerintem emberfüggő, szerintem aki már hosszasan benne van a vega életmódban, az tapasztalhat némi erőtlenséget, vagy sápadtságot, de táplálék kiegészítőkkel ezen lehet javítani. Én voltam vega, nagyon-nagyon fáradékony voltam, egész nap zabáltam és mindig éhes voltam, a porcok ropogni kezdtek. Persze, én nem az állatvédelem miatt nem ettem húst, hanem speckó étrenden voltam.
Te jó ég :D micsoda válaszok. Nyilván első pillantásra nem mondod meg senkiről.
Másodikra sem :) Én több, mint fél éve álltam át, rajtam sokan látják a változást, de persze nem azt, hogy vegán lettem, hanem hogy nyugodtabb vagyok, tisztább az arcom (állítólag a tekintetem is 😅). Mivel azelőtt is és azóta is rengeteget sportolok, inkább meg szoktak lepődni, hogy ha vegán vagyok, hogy vagyok ugyanolyan (sőt, jobb!) formában, hogy van erőm, hogy vagyok ennyire pörgős.
Nyilván a vegánság nem egyenlő azzal, hogy hulladék kajákat eszel, én speciel a makrobevitelre ugyanúgy figyelek, azonban sokkal-sokkal változatosabban eszem.
Szóval itt a sok válasz elég buta felfogás alapján született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!