Sok ember honnan tud füvet szerezni?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy sok embert ismernek, de akkor is, mekkora szerencse kell ehhez?2022. jan. 8. 21:30
11/12 Sic Semper Tyrannis válasza:
Hollandiának erre sajátos törvényei vannak, de nem tudom pontosan én sem, hogy miként és hogyan. A lényeg, hogy nem "dekriminilazilát", mert az azt jelenti, hogy nem bűncselekmény, ellentétben szabálysértés jogcím alatt simán megbüntethetnének érte pénzbírságra. Valamilyen szinten azokhoz az amerikai államokhoz hasonlítanám, ahol az orvosi marihuána engedélyezett (és gyakorlatilag bárkinek felírják, mint Magyarországon a Xanaxot), csak olyan "európaisabb"... Amíg a bárban szívod, és nem csinálsz hülyeséget, addig nincs baj.
12/12 anonim válasza:
Nekem nincs nagy ismerettségi köröm, de két olyan emberről is tudok, aki alkalmanként füvezik. Bár az egyik valami mást is szív, mert elég durván be szokott állni tőle, a fű ilyet nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!