Sok ember honnan tud füvet szerezni?
Ismernek valakit.
Ez nem szerencse függvénye, ha olyan körökbe mozogsz ahol fogyasztanak ilyet, akkor megismersz majd olyan embert aki árulja is.
Nekem van egy csomó, nyáron minden héten nyírni kell.
A házzal együtt adták.
Nem ismernek sok embert tévedésben vagy, és sokan pont hogy csak egy szűk réteget tartanak fent, vagy még annyit sem, lényeg hogy legyen 1-2 ismerős, meg a gramm.
Szerencse nem kell, csak járni kell utána lehet lesz belőle probléma a kíváncsiskodás miatt, de ha kell akkor mit tudsz csinálni.
Ha eljársz helyekre, vagy van úgymond olyan ismerősöd aki nem a 4 fal között él, akkor meg tudod oldani.
Érdeklődni kell, cigánytól, feketétől, araboktól. Diplomás öltönyös ebédidejét töltő szépfiú nem fog tudni neked segíteni.
Volt olyan ember, akit nem is ismert a vásárló, csak mondta mennyi kell, adta a pénzt, és rövid időn belül kapta a mennyiséget.
Hollandiában mi van? Törvényileg nem legális, de elnézi! a kormány hogy fényes nappal a folyópart teraszán a kávé mellett, "cigizel" büntetlenül vagy kitudja hogyan.... lényeg hogy bevétel van belőle, az már más hogy néhány ember létezni nem bír, úgy megüti 1 cigi, nem hogy vezetni, és dolgozni menni.
"Hollandiában mi van? Törvényileg nem legális, de elnézi! a kormány hogy "
Hallod te nem nagyon vagy képbe mi? Hollandiába 1976 óta legális...
Inkább úgy mondanám hogy dekriminalizált, mint sem legális, attól ők még messze vannak, nem mintha rászorulnának a plusz bevételre.
Állítólag 6 emberen keresztül össze lehet kötni bármelyik 2 tetszőleges személyt a bolygón. Magyarországon a fűhöz szerintem bárki eljut maximum 2 emberen keresztül. Én magam sosem vettem még, de legalább 3 emberhez (fogyasztók) tudnék egyből fordulni érdeklődés céljából.
Nem legális, csak dekriminalizált a fogyasztás ez a speciális helyeken az árusítás. Jogilak tök szürke, hogy pontosan hogyan is kerül a fű a boltokba. Az állam egyszerűen előfordítja a tekintetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!