Szerintetek miben rejlik az ilyen beállítottságú emberek titka?
Akit példának leginkább feltudnék hozni:
Varga Izabella
Ő a példaképem... Olyan nyugodt,és békés a személyisége. Képzeletben vizualizálni nem tudom hogy a hangját megemeli,vagy egyáltalán egy legyet lecsap. Nézzetek meg vele egy interjút,és legalább 20 egységet esik a pulzusotok. Ilyen akarok lenni,de hogy kezdjem?
Ez egy adott tulajdonság,vagy én is ki tudom ezt magamban fejleszteni? Ha igen akkor hogyan kezdjek neki? Annyira irigy vagyok rá...
A magánéletében nem tudni, hogy milyen.Az, hogy ki mit mutat a külvilágnak, az egy dolog.Egy színész meg pláne tudja magát kontrollálni.Ismerek én ilyen "jóságos,nyugodt" embereket, akik otthon idegbetegek és ordibálnak.
Ha nem vagy ilyen típus, a külvilág felé te is tudsz színészkedni.Egyébként szerintem felesleges megjátszanod magad.Mindenki akkor lesz önazonos és különleges, ha magát adja.
Na ez meg a másik , amit az 1-es ír....
Színésznő! Bármit el tud játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!