ISTP-típusú emberek! Van olyan, aki művészi beállítottságú?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy a művészibb dolgok elkerülendőbbek.
"Ajánlott foglalkozások:
repülési mérnök, technikus, számítástechnikus, informatikus mérnök, szoftver fejlesztő, kutató, bár tulajdonosa, gépjármű technikus, villanyszerelő, mérnök, matematikus, mérnök, nukleáris mérnök, a biotechnológia, szerelő,-elemző, számítógép-animátor, az adatok elemzője, videojáték-tervező
Nem ajánlott foglalkozások:
artist, fashion designer, theater director, poet, dancer, actor, singer, english teacher or professor, art teacher, healer, stage manager, florist, art therapist, school teacher, music journalist"
(Itt a teszt, ha valakit érdekel: [link]
2013. nov. 30. 14:46
1/7 anonim válasza:
Én is ISTP vagyok, és imádok énekelni, rajzolgatni, zenélgetni, barkácsolni, költeni, írni. :D Bár igaz a zenéhez nincs tehetségem, és a többit is csak hobbi szinten űzöm, sőt, az egyetlen amihez tehetségem van minimálisan az a rajzolás, viszont volt olyan amikor ISFP jött ki, nem pedig ISTP, de a gondolatvilágom sokkal inkább ISTP-re jellemző, mint ISFP. Viszont mint foglalkozás nem tudnám elképzelni egyiket se, már csak azért sem, mert rettentően gyűlölöm, ha korlátozni akarnak, abban pedig amiben örömömet lelem hobbiszinten még úgyse akarjanak korlátozni. :D A matekhoz, és a fizikához viszont tök hülye vagyok, vagy legalább is sosem élveztem a tanulását. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Én művészeti egyetemre készülök, grafikus szakon... szóval marhára meglepődtem! :D
2013. nov. 30. 15:06
3/7 anonim válasza:
Mondjuk az emberek ennél összetettebbek, hogy egy adott típusba bele lehessen őket tuszkolni. :D Valószínűleg, ha jobban megnéznénk minimum 3 típusban rálelnénk önmagunkra részben. De nekem a gondolkodásmódom abszolúte ISTP. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen egyetértek. Azonban mégis csak furcsa. Egy "csöppet". :)
2013. nov. 30. 15:35
5/7 anonim válasza:
Én INTJ vagyok, és mégis szeretek rajzolni/írni. :D Szerencsére nem csak párféle ember van.
6/7 anonim válasza:
Jé, nem én vagyok az egyetlen ebben az országban, aki ismeri ezt a fajta tesztet? :D De jó!! :)
(Egy INFP)
7/7 anonim válasza:
Én is teljesen ilyen vagyok, mellé 2 végzettségem is van és benne vannak a nem ajánlott foglalkozások között...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!