Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van úgy, hogy a legjobb...

Más is van úgy, hogy a legjobban egyedül szeret lakni?

Figyelt kérdés

én legalábbis úgy vagyok vele, hogy van a lakásom, itt a magam ura vagyok, senki nem szól bele semmibe, senkihez nem kell igazodni és én ezt nagyon élvezem.

korábban laktam barátokkal, volt párommal, de a legjobban akkor is az egyedülélést szeretem. nem vagyok magányos, párom is van de lakni akkor is egyedül szeretek a legjobban

2022. jan. 7. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na meg nyilván nem mindegy, hogy kivel lakik az ember.

Egy idő és bizonyos kor után egyszerűen kialakul az ember életvitele, és nem akar másokhoz igazodni.

Ha magamat nézem, nem arról van szó, hogy képtelen vagyok másokat elfogadni. Hanem arról, hogy a tököm se akar másokat elfogadni és másokhoz igazodni.

Meguntam, hogy bárkihez alkalmazkodjak és nincs egy fix hely, ahol otthon érezhetném magamat. Nem tudok nyugodtan vendéget fogadni, pihenni.

Így meg szabadon jövök megyek amikor akarok, én sem zavarok senkit, engem sem zavar senki. Világ legjobb dolga.

2022. jan. 12. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2022. jan. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!