Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szünetet hogy lehet a legjobban átvészelni? 17 éves srac vagyok egy suliba is jarunk és o elvan és kihasználja azt hogy egyedül van viszont én belepusztulok és nagyon szarul érzem magam pedig csak két napja tart mit tegyek?
Nekem is volt szünetem a barátnőmmel,de az én hülyeségem miatt, a szünet kb. 4 napig tartott,de az alatt is mindennap beszéltünk csak nem írtunk szívecskéket ,nem találkozgattunk. Viszont utána adott még egy esélyt,én azóta “kijavítottam” a hibáimat és szerencsére újra minden jó. :)
Szóval az is lényeges,hogy mi miatt van a szünet,mert ha pl nem biztos az érzéseibe,akkor általában a szünet=szakítás.
A te esetedben a lány jól elvan,ami sajnos azt jelentheti,hogy már fejben tényleg szakított,de csak azt JELENTHETI erre még nincs garancia. Azt mondom neked,hogy találkozz vele személyesen akárhogy is,de beszéljétek meg,és ha továbbra is a szünet mellett dönt,szerintem nem alázd meg magad,szakíts vele,nyílván nehéz,de lesz még több 100 nőd haver... azt ne feledd,hogy nem mindig van remény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!