Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti mennyit foglalkozt...

Férfiak, ti mennyit foglalkoztok olyan tárgyakkal, amelyek az átlag hétköznapi életben nem feltétlen szükségesek, de jól jöhet ha egy férfi tudja ezeket kezelni?

Figyelt kérdés
Pl. fejszék, balták, kések, lámpák, barkácseszközök stb.
2022. jan. 6. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"A taktikai lámpa miben különbözik egy hétköznapi lámpától? Miben kell máshogy használni? Máshol van a gomb, vagy mi? Kés téma ugyanez."

Ezerféle dologban. A taktikai lámpát leejtheted kőre teljes erővel, vízbe ejtheted, óriási lumen-nel van ellátva, és igen, általában a gomb is máshol van, hogy azonnal üzemkészre helyezd, ha kell. A rögzítési rendszer olyan rajta, hogy azonnal előkapd. Tölthető, minőségi akksival rendelkeznek. Különféle zoom-opciók, fókuszálási lehetőség.

Kimehetsz egy, a helyi közértben vásárolttal is az erdőbe 500Ft-ért, meg egy 40-50 ezer forintossal is, az előző jellemzően nekem pár hétig szokott tartani és nyekk, meg úgy merül mint az állat long life elemmel is.

Zsebkések...

Ugyanez a helyzet. Ha kimegyek az erdőbe, biztosan nem egy tompa konyhakést viszek magammal, hanem van egy saját, mesterrel készített vadászkésem, ez olyan, még a tankot is meghámozod vele, igaz nem 1 forint volt, de ez is örökélet.

Naphosszig sorolhatnám.

Ha neked jók az olcsó termékek, semmi baj bele, én úgy vagyok, érdekel a téma, és megbízható dolgokat veszek, inkább csak 1-et vagy 2-t, de azokra mindig számíthatok.

Az meg, hogy minek kés nálam legyen, most kérlek ne menjünk bele, tudom sokak lelkét ez nagyon érzékenyen érinti...

2022. jan. 7. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:

De haggyuk az erdőt, úgyis azt fogod felhozni, minek erdőbe kimenni, meg ott tölteni napokat.

Maradjunk a baltánál. Sorra vettem a baltákat, fejszéket, folyamatos szenvedés volt velük a favágás. Kiment az élük, a leélezésük pocsék volt.

Készítettem egyet saját terv alapján, azóta nem akarok túlozni, de a fejsze szinte magától viszi a fát, szinte rá se kell csapnom a fára.

Nyilván utánajártam és a mesterrel is egyezkedtem. Nekem ennyit megért.

2022. jan. 7. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ha zombi apokalipszisre készülsz, akkor valóban kellhetnek ezek, de egy normál embernek, legyen az túrázó vagy vadkempingező, nincs szükségük ilyen szintű felszerelésre. Kell egy jobb kés, fűrész, tűzgyújtáshoz eszközök, meleg ruha és hálózsák. Én így töltöttem pár éjszakát az edőben. Egyvalami volt, ami külön tetszett, a túravezetőnél volt éjjellátó, de amúgy semmi durván extra felszerelésünk nem volt.
2022. jan. 7. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezek mind szerszámok, mit kell foglalkozni velük? De jó legyen.

Balta: van egy 60-70 éves szovjet hasítófejszém hozzá való ékekkel,egy talán dán szakállas fejszém,egy kicsi fiskars és egy talán 30 dekás aprító. Ezeken kívül egy 250és egy 500 grammos rozsdamentes disznóvágáshoz.

Kések: túl a konyhai késeken, egy kertikés és egy laprugóból készített "vadászkésem"van itt az agancs nyél a lényeg,ez igazából csak dísz.

Lámpa: 2 fejlámpa és 4 mobilrefi. Semmi extra

2022. jan. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!