Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szeretnék a focival foglalkozn...

Szeretnék a focival foglalkozni. Hogy kell elkezdeni? Nem feltétlen az űzésére gondolok (több lennt)

Figyelt kérdés
Mivel 17 vagyok ezért már gondolom késő elkezdeni. De vannak más ötleteim is. Akár edző,vagy láttam olyat az m4-en egy műsorban,hogy azt hiszem az MTK-nál volt egy srác aki bemutatta a munkáját ami az volt,hogy elemzi az ellenfél csapatát,azaz videóelemző.Ez is nagyon érdekel pl. de akármilyen olyan állás is érdekel ami egy csapaton belül van nem pedig mondjuk fűnyíró. De nem tudom,hogy kéne menni ilyeneknek. Ebben kérek segítséget.
2017. jan. 14. 10:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Elmész edzőképzésre,először elsajátítod az utánpótlásban mit kell csinálni/hogyan aztán mehet az edzőképzés,bár úgy tudom hogy 180ezer/vizsga
2017. jan. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!