Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha csak heti 20 órát kellene...

Treafóház kérdése:

Ha csak heti 20 órát kellene főállásban dolgoznod és szabadon választhatnád ki, mikor teszed, mit választanál?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedd, szerda, csütörtök, 9:30-tól 16:10-ig.

-Napi 6 óra 40 perc lenne a munkaidő. Se nem túl hosszú munkanap, nem napi 10-12 óra, se nem túl rövid. Mégis gyorsabban letelik/eltelik, mint a "hagyományos" napi 8 óra. Napi 4 órára meg sokszor nincs is értelme készülődni, bepakolászni, rendbe tenni magunkat, utazgatni oda-vissza stb.

-Ez így 3 nap munka, 4 nap szabad. Pont jó. Nincs az, hogy az első 2 nap alatt megszakadok, utána meg 5 napig nem csinálok semmit "unalmamban" otthon, mert már minden feladatot megcsináltam, elvégeztem háromszor is. Hosszútávon nem bírnám a napi 10 órát még akkor sem, ha utána jól esne 5 nap szabad.

-Túl korán sem kellene kelni, ráérnék 9:30-ra beérni, de nem is kéne este 20-ig bent nyomorogni, mintha 2 nap alatt napi 10 órát húznék le.

-Sosem kellene hétfővel kezdeni a hetet, a keddre kényelmesen ráhangolódnék. Nem stresszelnék már vasárnap este azon, hogy hú, holnap hétfő, lehet korán kelni megint.

-A hétvége mégis mindig hosszú hétvége lenne, péntektől hétfőig, 4 napos. Nekem nem kellene hosszútávon az 5 napos "hétvége", elunnám magam egy idő után. 3 napot kényelmesen bejárni egy héten az pont jó. Ráadásul se nem túl hosszúak, se nem túl rövidek lennének így a munkanapok.

-Kedden kényelmesen, kipihenten kezdeném a hetet, másnap, szerdán meg már mondhatnám is, hogy "De jó, holnap már vége a hétnek! :D" (Munkahétnek.)

Nekem ez lenne az arany középút, a végletek mellőzésével. :)) Kényelmesen, lazán, napi 6 óra 40 perc, heti háromszor. Kényelmes is lenne és idő is jutna mellette minden másra bőven.

2022. jan. 4. 11:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

H-P 4 óra

Én szeretek minden nap bejárni dolgozni, csak 6-kor hazaérni nem szeretek.

2022. jan. 4. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Heti három napra osztanám be. Hétfő, kedd, szerda. Kezdés 7:00 órától.
2022. jan. 10. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
H-P 7:00-12:00
2022. jan. 25. 12:05
 15/16 Laylah ***** válasza:
40%
Ha a munka jellege megengedné, szerintem megpróbálnám egyben letudni, egy nap alatt. Hajnal 4-től éjfélig.
2022. jan. 30. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Hétfőn 12 óra, kedden 8 óra.
2022. febr. 1. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!