Ha csak heti 20 órát kellene főállásban dolgoznod és szabadon választhatnád ki, mikor teszed, mit választanál?
Én lehet, hogy inkább több napon keveset, de az biztos, hogy max 8 órát, tehát a 2-szer 10 nem játszik.
Az életben mindennel így vagyok, hogy lassan szeretek haladni, egyenletesen és folyamatosan kell a pihenés is. Tehát a nagyon dolgozom, utána meg nagyon pihenek nem megy nekem.
Ha lehet olyat csinálni, hogy heti szinten adom meg a beosztásomat, akkor ahhoz passzintanám, hogy milyen egyéb kötelességeim vannak a héten, van-e olyan nap, amikor későig tart egy programom, mert akkor kövi nap inkább nem dolgoznék, és aludnék; mikor van nyitva XY üzlet, ahova kellene mennem napközben.
Ha nem választhatnék így, akkor valószínűleg vagy kedd-szerda 10-10óra lenne (mondjuk 10:00-20:00), vagy kedd-szerda 8-8 óra (10:00-18:00) és csütörtök 4 (14:00-18:00).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!