Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az életben...

Miért van az, hogy az életben annyi mindenkiért kiálltam, fordítva viszont szinte nem tapasztaltam ezt?

Figyelt kérdés
Nagyon fájó ezzel szembesülni.
2021. dec. 30. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

bocsi, de azért mert egy hülye vagy xd

egyébként azért mert akik mellett kiálltál, azok nem gondolnak téged fontosnak

2021. dec. 30. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellene kiállni? Támadták az embert és te voltál a védelmező: Utána meg téged is támadtak? Ezt nem értem.
2021. dec. 30. 16:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Amiért sok ember mellett kiálltam, védelmeztem, azt vártam volna, hogy ha bajba kerülök, legalább egy jó szót kapok, még azt sem.
2021. dec. 30. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

sok hülye lepontoz, pedig ez az igazság

akik mellet te kiálltál, ők nem tartanak annyira fontosnak hogy ők ugyanazt tegyék

(első voltam)

2021. dec. 30. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak nehéz elfogadni.
2021. dec. 30. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok esetben nem az a barátság alapja, hogy kiállsz valakiért, hanem, hogy megvan köztetek a kémia.

Sok esetben akikért kiállunk az nem is igényli ezt.

Gonosznak fog hangzani, de nekem nem elég hogy kiáll valaki értem, nem nyer automatikus belépőjegyet a baráti körömbe, nekem fontos milyen a természete, mennyire tudok mellette ellazulni, mennyire hagyja hogy energiával töltsem fel és cserébe kárpótol e az energiáért és hogy úgy érezzük e magunkat egymás mellett hogy a barátok szokták.

2021. dec. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!