Miért van az, hogy az életben annyi mindenkiért kiálltam, fordítva viszont szinte nem tapasztaltam ezt?
Figyelt kérdés
Nagyon fájó ezzel szembesülni.2021. dec. 30. 15:43
1/6 anonim válasza:
bocsi, de azért mert egy hülye vagy xd
egyébként azért mert akik mellett kiálltál, azok nem gondolnak téged fontosnak
2/6 anonim válasza:
Miért kellene kiállni? Támadták az embert és te voltál a védelmező: Utána meg téged is támadtak? Ezt nem értem.
3/6 A kérdező kommentje:
Amiért sok ember mellett kiálltam, védelmeztem, azt vártam volna, hogy ha bajba kerülök, legalább egy jó szót kapok, még azt sem.
2021. dec. 30. 16:27
4/6 anonim válasza:
sok hülye lepontoz, pedig ez az igazság
akik mellet te kiálltál, ők nem tartanak annyira fontosnak hogy ők ugyanazt tegyék
(első voltam)
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak nehéz elfogadni.
2021. dec. 30. 16:44
6/6 anonim válasza:
Sok esetben nem az a barátság alapja, hogy kiállsz valakiért, hanem, hogy megvan köztetek a kémia.
Sok esetben akikért kiállunk az nem is igényli ezt.
Gonosznak fog hangzani, de nekem nem elég hogy kiáll valaki értem, nem nyer automatikus belépőjegyet a baráti körömbe, nekem fontos milyen a természete, mennyire tudok mellette ellazulni, mennyire hagyja hogy energiával töltsem fel és cserébe kárpótol e az energiáért és hogy úgy érezzük e magunkat egymás mellett hogy a barátok szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!