Hogy tudnám megoldani lelkileg a munkát egyetem mellett?
26/N vagyok. Később kezdtem az egyetemet 3 évvel mint a többiek.
Most csinálom a mestert, utolsó félév jön.
Így is "sok" órám lesz, heti 6. Kollégiumban lakok Pest közepén.
Nos, úgy alakult, nem akarom részletezni, de a családom pénzügyileg teljesen levette rólam a kezét, magamat kell eltartanom. Nem ez volt 'megbeszélve', a húgomat, aki dolgozik, egyetemre jár, és két helyen lakik, őt támogatja Apám, bevásárol neki, ételutalványt vesz neki, pénzeli.
Autóját javíttatja, a húgom fogkezelését, ami milliós tétel volt fizette, stb.
Én kitűnő tanuló vagyok az egyetemen, rengeteg energiát ölök bele, aminek megvan az eredménye (felkértek egy nagy pozícióra ha lediplomazom), viszont kezdek a tartalékaim végére érni. Van még félmillióm, ennyi az oaszvissz tartalékom 26 evesen, viszont el kellene kezdenem dolgozni, de nem akarom, hogy a teljesítményem rovására menjen,most jön a szakdolgozat is,meg a pozícióhoz szükséges dolgokat most fogják betanitani ebben a félévben, természetesen nem jár érte semmi. Eléggé magam alatt vagyok, de muszáj megoldanom.
Barátnőm, akinek szintén ugyanilyen az órarend, azt mondta, hogy rengeteg helyről utasították el pont emiatt (sajnos nem mi választjuk az órák időpontjait, teljesen összevissza van és gyakorlat mindegyik).
Hogy tudnék pénzt keresni? Most, hogy tavaszi félév lesz az ösztöndíj is kevesebb,annak ellenere, hogy 5 felett van az átlagom, max ilyen 10-20 ezer között fogok kapni. Az elmegy a kolira.
Szóval ki mit dolgozik, vagy hogy oldjatok meg? Egy pár biztató szó jól jönne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!