Miért kezdenek el köpködni a nők, ha vitapartnerük kellőképpen felidegesítette őket?
Szimpla tahóság. Férfitól és nőtől is. Undorító.
Biztos vagyok benne, hogy soha többé nem akarnám az ilyen "nőt" a közelemben tudni. Kb behánynék tőle.
Én átvitt értelemben figyeltem meg, tehát higgadt ész érveket ne sokat várjál egy női vitapartnertől, pillanatok alatt az érzelmek veszik át az irányítást. Vagy támad de kb. a 10 évvel ezelőtti sérelmeivel, vagy kinevet, vagy pedig nem akar róla beszélni, úgy csinál mintha dolga lenne, elküld vagy elmegy.
Férfiak között is nehezen megy a vita de legalább megy. Általában a nagyobb dumás nyeri, vagy aki a feljebbálló pl. főnök vagy apa.
Igazán minden vitának valami olyannal kellene végetérnie hogy a felek valami kompromisszumban megállapodnak és a nehezteléseiket félre téve megoldást találnak a helyzetre. Jobb esetben még a félreértéseiket is tisztázzák meg nagyon sok egymásnak esés félreértésből származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!