Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják as Y/Z generáció...

Miért mondják as Y/Z generációra, hogy el vannak szúrva, amikor az 55 felettiek tele vannak nárcisztikus szociopatákkal?

Figyelt kérdés
A 70 felettiek tele voltak zabigyerekkel rendelkező, feleségverőkkel, gyereket boxzsáknak használóból, idősebb kolléga ugráltatta a fiatalabbat. A 30 és 50 közöttiek normálisak
2021. dec. 26. 11:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
74%

Annyi energia van állandóan ezekbe a generációs dolgokba fektetve, mikor minden generációra teljesen más és más dolgok vannak hatással már a kezdetek óta.

Mindenki szerint a másik van elszúrva. Ezek szerint mindegyik generáció el van szúrva. Próbáljon meg bárki itt igazságot tenni... Soha nem fog ez működni.

Amelyik kínálatba látják a fantáziát és pumpálják a pénzt, azt fogják zabálni az emberek szépen lassan. Aztán utána ezt másolja mindenki.

Arra cuppannak rá ami a leginkább szembe jön mindenkinél, nem csak random 1 ik napról a másikra 200 millió ember ugyanarra rácuppan a nagy semmiből... Szerintem.

Jobban van ez irányítva mind amennyire tűnik.

2021. dec. 26. 18:45
 32/33 anonim ***** válasza:
54%

1, úgy látom, az idősek nagy része nem tud/akar lépést tartani mai világgal, ez frusztrálja őket, és emiatt próbálja semmirekellőnek beállítani a fiatalokat

2, tájékozatlanság. Burokban élnek, nyelvet nem beszélnek, faceen kívül alig neteznek. Nagy eséllyel munkatársaikon és a családjukon kívül alig beszélnek vkivel, ezért tényleg azt hiszik, értelmesek, hiszen a környezetükben nincs igazán értelmes ember, és a munkájuk sem kényszeríti gondolkodásra őket.

kérdező, igazából nincs mit tenni ezzel, hadd higgyék magukat jobbnak, ha ettől jobban érzik magukat :D

30 vagyok, és mérnöki területen dolgozom. Az a tapasztalatom, az 50 felettiek nagy része még egy"büfészakos mamahoteles " fiatal szintjétől is nagyon messze van:

Szájalásban, fiatalok szidásában világbajnokok, gyakorlatban meg semmit nem mutatnak.

Nagy részük egyszerű szolgalelkű proli, aki még mindig ott tart, h "fiatalokra ráférne a katonaság,jót tett az iskolaban a sok tanári pofon".

Egyébként van is egy ilyen 50 éves ismerősöm, aki épp múltkor fejtette ki, h okosabb, mint az egyetemisták (erettsegije van), meg h az unikanővérem nem volt egyetemre való, mert alig ment at matekon.

Mondom neki, egy ekkora zseni miért dolgozott egész életében 12 órában? Miert nem beszél idegen nyelven? Miért nem képes 20 éve lefogyni?

Pofazni ő is tud, meg faceen okoskodni, a gyakorlatban meg nagy 0.

2022. jan. 4. 02:57
 33/33 anonim ***** válasza:
92%

“30 vagyok, és mérnöki területen dolgozom. Az a tapasztalatom, az 50 felettiek nagy része még egy"büfészakos mamahoteles " fiatal szintjétől is nagyon messze van:

Szájalásban, fiatalok szidásában világbajnokok, gyakorlatban meg semmit nem mutatnak.”

Én meg a 40-es évek közepe felé járok.

Ilyeneket képzeltem én is, amikor annyi idős voltam mint te, egyébként majd figyeld meg, milyen hamar itt van a 40, felette meg már nem is érzed olyan véneknek az 50-eseket.

Amikor 30 felett voltam, azért vettek fel csomó helyre automatizálásban, mert az volt a tapasztalat, hogy a legtöbb aki jön a főiskoláról, max kódban tud gondolkodni, meg a számítógép/plc határáig lát, de a komplett rendszerről fogalma sincs.

Pedig nagyon sok helyen nem rágják az ember szájába, hogy mik a követelmények. Csak, hogy működjön. Ennyi a követelmény.

“ Egyébként van is egy ilyen 50 éves ismerősöm”

Tehát egy ismerősből levontad a konzekvenciát. Ezt milyen statisztikának hívják?

“ miért dolgozott egész életében 12 órában? Miert nem beszél idegen nyelven? Miért nem képes 20 éve lefogyni?”

A volt üzemvezetőnk 3 éve vonult nyugdíjba 63 évesen. Beszél a német mellet franciául, oroszul (ott is tanult a maga idejében) és angolul.

12-ben dolgozott, mert kötetlen munkaideje volt, egyszer bent volt üzemzavarkor 28 órát pihenés nélkül, akkor talán már kicsit lassabban beszélt magához képest.

Egyébként 3 ember vette át amit megcsinált egyszemélyben.

Akkor most nekem azt kellene gondolnom, hogy minden 60 feletti ilyen?

Ja, és az adott cégnél a gépkezelők kivételével minden 50 pluszostól csak tanulhattam amikor odakerültem 37 évesen.

Szerintem ez inkább azon múlik, hogy amilyen az ember, olyan társaságban találja meg a helyét, és ott állapodik meg.

2022. jan. 4. 12:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!