Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tesztek olyankor, ha...

Mit tesztek olyankor, ha valaki már az első találkozótokon nagyon megnyílik és az egész életét elmeséli nektek, a problémáiról is sokat mesél?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom munkatársnője volt ilyen, ami egyeseknek tetszett, másokat taszított és ma eszembe jutott ő és így jött ez a kérdés, kíváncsiságból.
2021. dec. 25. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgatom, bólogatok, közben meg azon filózok, hogy vajon ezt most miért nekem mondja? :D Egy egyetemi vizsga előtt volt olyan, hogy odajött egy lány, amíg várunk a vizsgán a sorunkra és elkezdett mindenfélét mesélni. Pár perc múlva már az alkoholista apjáról beszélt, meg hogy kihívták rá a rendőrséget, mert rájuk támadt meg vérzett, mert megsebesült, amikor átütötte az üvegajtót kézzel, meg ilyenek. Én meg csak álltam ott és pislogtam meglepődötten, amiért azt se tudtam, ki ez a csaj, ő meg a tejes családi drámáját felvázolta nekem miközben a vizsgára várunk mindketten?? XD
2021. dec. 25. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Én pont ennek az ellenkezője vagyok.

Alig lehet fogóval néhány szót kihúzni belőlem.

Akkor most melyik a rosszabb?

2021. dec. 25. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Had mondja, úgysem érdekel minden része.
2021. dec. 25. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez, egyrészt én is azonnal el tudom mesélni az életemet és mindent is képes vagyok megosztani, az anyagiaktól kezdve a problémákon át mindent is.

ÉS sok más iylen embert is ismerek, akik mellett szóhoz sem jutok mert annyira mondják a sztorikat.

De igazából ezzel nagy bajom nincsen.

2021. dec. 25. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Ami nekem furcsa, amikor valaki azonnal a problémáit zúdítja rám és folyamatosan panaszkodik.

Van ilyen munkatársam is aki valamiért engem pécézett ki a lelki szemetesének. Amikor megyek kajálni, és kérdezi, jöhet-e velem, akkor már simán rávágom, hogy bocs de nem.

Vagy ismertem egy csajt, az is azonnal az élete nagy gondjait zúdította rám. Ami már elsőre is fura volt. Aztán rájöttem hogy ő ezt csinálja szó szerint mindenkivel.

Beakadt nála a szalag, hogy nincs kivel leélje az életét, nincs pénze, nem találja önmagát, tökömtudja. Ezt elmondta nekem, társaságban ismerősnek, majd azt vettük észre, hogy szépen mindenki lerázza egy idő után. Vagy ha valaki erélyesebben szól, hogy fejezze már be akkor megsértődik és odébb áll, talál újabb balekokat akikre ugyanazt a szart önti.

2021. dec. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!