Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen nemű vagy és milyen...

Milyen nemű vagy és milyen neműekkel jössz ki leginkább?

Figyelt kérdés
Nem a szerelemre gondoltam, hanem egyéb kapcsolatokra, munkahelyen, baráti körben kikkel találod meg inkább a közös hangot?
2021. dec. 20. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Férfi vagyok, a nőkkel sokkal jobban kijövök, mint a férfiakkal.
2021. dec. 20. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

erre olyan nehéz válaszolni, mert amúgy szinte csak lányokkal beszélek, és csak lány barátaim vannak, a fiúkkal nagyon nehezen nyílik meg a kommunikáció, és mindig attól tartok hogy lenéznek vagy kigúnyolnak, vagy nem állnak velem szóba, de amikor valakivel véletlen szóba elegyedek, akkor általában azzal az adott fiúval jobban kijövök mint egy lánnyal pl

úgyhogy ha többet tudnék velük kommunikálni, akkor alapvetően velük jobban kijönnék, de jelen helyzetben inkább a lányokat mondanám, mivel velük tudok csak kapcsolatot kialakítani

20L

(nem vagyok leszbikus, csak balf.sz)

2021. dec. 20. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok és a férfiakkal jobban kijövök. Vannak női haverjaim is, de azért amikor velük vagyok mindig van bennem egy kis feszkó hogy bizonyos dolgokat nem lenne annyira okos velük megbeszélni, illetve nem is annyira érdekelné őket. Itt elsősorban nyilván szexuális jellegű dolgokra gondolok.

De egyébként tényleg nem lehet általánosítani. Van egy-két női haverom akivel viszont tényleg bármit bármikor meg tudok dumálni, sőt néha ők hoznak fel olyan témákat hogy még én jövök zavarba.

2021. dec. 21. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Nőkkel jobban kijönnék férfiként, de minél szebb valamelyik, annál jobban zavarba jövök. :)

Idős nénikkel, meg nagyon átlagosokkal nincs bajom, őket bírom, a szépekkel sincs bajom, van, hogy ők beszélgetnének, de inkább menekülök a szituból.

2021. dec. 21. 08:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, a stílusom miatt itt gyakran férfiként azonosítanak, mivel elég szélsőségesen tudok megnyilvánulni etikai kérdésekben. Élőben nem vagyok ilyen.😅

Férfiakkal és nőkkel egyaránt kijövök, előbbiekkel több lelki témát lehet érinteni, férfiakkal intellektuálisabbat, ahogy felületes társalgások alapján észrevettem.

Ennek ellenére nők vannak inkább a társaságomban.

2022. jan. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!