Én szeretek férfi lenni így az is szeretnék maradni. :)
Viszont nőként kb mindent elérnék amit akarok egy csepp erőfeszítés nélkül.
Elég vonzó a dolog. De maga az élet folyamat az mégis csak könnyebb férfiként.
Nő vagyok és nő maradnék, bár egy rövidebb időre (legfeljebb egy hét) megnézném magam férfiként.
Honnan veszed ezt a butaságot? Amennyiben nem luxusprostituált vagy (amiből vannak férfiak is), nőként is mindenért ugyanúgy meg kell dolgoznod.
Én például szeretem a Family Guy-t (bár a Futurama és American Dad nagyobb kedvenc), szóval ennek a kijelentésednek semmi értelme nem volt.
Nő vagyok és nő lennék. Szerintem mindkét nem számára van, ami könnyebb és van, ami nehezebb.
Viszont nem bánnám, ha neurotipikus lennék és testileg, lelkileg erős. Illetve ha lehettem volna élsportoló, úszó.
Azért adnék egy hetet, hogy kipróbáljam a női testet, hogy mit érez az ember. Az összes erogén zónámat túlterheléses támadással nyomatnám egy teljes héten keresztül, mint Habonyárpád a kreml alagsorából a hvg-t. Egész nap a kezemen ülnék, a melleimbe csimpaszkodnék, mint valami ősi
mezopotámiai termékenységi szobor, csak valamivel dinamikusabban.
Egy hét alatt megdönteném a hedonizmus minden rekordját, szállnék porzóról porzóra, mint valami részeg, beállt, megvadult méhecske, hogy erőszakosan magamévá tehessek minden herét.
Én nem azzal kezdeném a beszélgetést, hogy “felveszem” a telefont, vagy hogy kijelentem, hogy leszbikus vagyok. Hanem ehelyett belevájnám a körmömet az áldozataimba, és el nem engedném őket. Mindenkinek happy hour volna. Utána ráérnék újra a Keljfel Jancsival bíbelődni.
Jöhetnek a kövek, amíg csak egy kőrakás nem marad belőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!