Miért gondolják az embert melegnek, ha egy játékban ellenkező nemű karakterrel játszik?
Pl. legyen szó egy GTA Online-ról, ha nekem lányként fiú karakterem van, akkor miért vagyok sokak szerint meleg?
Vagy fordítva, fiúként lány karakterrel játszana, miért hiszik róla azt, hogy meleg?
Azért mert ezek szerepjátékok..
Én szeretem beleélni magam egy ilyen játékba, olyan karaktert csinálok, amivel tudok azonosulni..
Férfiként nem tudok azonosulni egy női karakterrel... egyszerű az ok, mert nem vagyok nő.
Szóval szerintem is minimum latens homoszexuális, aki fiu/férfiként női karaktert gyárt magának.
#1 a kérdésem szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen nemű vagyok, épp ezért írtam bele mindkettő lehetőséget.
#4 de miért? én utálom magam, a kinézetem, minden részemet. Miért akarnék a magam mására készíteni egy karaktert? És számomra is az van, mint amit az #5-ös írt, hogy jobb egy ellenkező nemű karaktert nézni, ha már azok jönnek be nekem :) Miért ne lehetne azonosulni nőként egy férfi karakterrel, vagy férfiként egy női karakterrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!