Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják az embert...

Miért gondolják az embert melegnek, ha egy játékban ellenkező nemű karakterrel játszik?

Figyelt kérdés

Pl. legyen szó egy GTA Online-ról, ha nekem lányként fiú karakterem van, akkor miért vagyok sokak szerint meleg?

Vagy fordítva, fiúként lány karakterrel játszana, miért hiszik róla azt, hogy meleg?

2021. szept. 14. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kik hiszik azt? Kik azok?
2021. szept. 14. 22:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Random emberek, családtagok, osztálytársak stb.
2021. szept. 14. 22:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azok csak nem találnak témát hogy beszélgessenek, oszt elkezdenek "bzzni". Az ugyan olyan joker téma, mint a zsidók vagy a forma1.
2021. szept. 14. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

7es, ha te a férfi karaktered hátsóját nézed, akkor meleg vagy. Őszintén szánom azt, aki barátnő híján odáig süllyed, hogy nemi élete kreált játékkarakterek stírölésére korlátozódik. "Nem vagyok ratyi, mert fiúként női karakterrel játszom mert jó nézni egy pixel s3gget".. - mondja a sok szűz pistike a gyakorin... mérhetetlenül szánom az ilyen lúzert. xD

Én amikor játszok, akkor nem szexuális gondolatok járnak a fejemben, hanem igyekszem beleélni magam a játék világába, erre jól rátud erősíteni az fps nézet, ahol ugye semmilyen s3gget nem kell bámulnod.

Tehát továbbra is tartom, hogy aki fiú létére női karaktert csinál magának, az valójában látens meleg.

2021. szept. 15. 00:42
 15/17 Tevenyereggyarto ***** válasza:
91%

Nekem kicsit zavarosak a gondolataid. Először azt írod ,hogy a játékokba nem látsz bele semmiféle szexualitást, ami korrekt dolog is. Aztán azt írod ,hogy aki ellenkező nemű karakterrel van az látens meleg, ami inkább baromság mint igazság … Mi a helyzet akkor ha nem lehet karaktert választani? Pl: Life is strange-ben egy egyetemista (?) csajt irányítunk, a 2-esben meg egy 15 év körüli fiút akinek vele van a 9-10 éves öccse. Na most akkor az 1-el csak fiatal nők játszhatnak, a 2-el meg csak kamasz fiúk különben látens melegek?

2021. szept. 15. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Super Mariorol nem is beszélve xD

Mindenki látens vízvezetékszerelő.

2021. szept. 15. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 :DDDD
2021. szept. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!