Mit mondanátok ha egy srác akit alig ismertek megkérdezne h lefekudnetek e vele?
Figyelt kérdés
Én annyit mondtam h alig ismerlek biztos h nem. Xd de rám van szállva, szép szóval nem érti meg.2021. dec. 20. 13:40
11/15 A kérdező kommentje:
Rossz tulajdonságom h mindent szép szóval akarok megoldani, ha véletlenül meg átmegyek bunkoba valaki miatt akkor meg lelkiismeret furdalásom lesz
2021. dec. 20. 14:42
12/15 A kérdező kommentje:
Ki kéne nőnöm ebből:)
2021. dec. 20. 14:42
14/15 anonim válasza:
Nem kell bunkónak lenni ahhoz, hogy direkt és határozott maradj. Ha valaha felhozza a témát újra, akkor mondd meg neki, hogy most és utoljára vagy hajlandó erre válaszolni: nem akarsz tőle semmit sem most, sem a jövőben. Mondd meg neki, hogy sajnálod, ha félreérthetően fogalmaztál eddig, mert soha nem fogsz szexelni vele. Ha mégegyszer próbálkozik, akkor tiltod mindenhol.
15/15 anonim válasza:
Ez egy annyira abszurd helyzet lenne, hogy szerintem egy percig csak nevetni tudnék, majd határozottan elutasítanám. Ha másodszor is bepróbálkozna, már bunkón utasítanám el, hátha ért belőle. Ha többször nem ért ebből se, megkérném egy nagyobb férfi ismerősömet, hogy beszéljen (tényleg csak beszéljen) vele, hogy ne merje még egyszer megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!