Mit mondanátok ha egy srác akit alig ismertek megkérdezne h lefekudnetek e vele?
"Én annyit mondtam h alig ismerlek biztos h nem."
Szóval kvázi közölted a nyomorulttal, hogyha jobban ismernéd, akkor már lenne esély a dologra. Ténylegesen mondd el neki, hogy nem akarsz tőle semmit sem most, sem a jövőben.
"nem"
Ha nem érti akkor jöhet a durvább "hagyj békén" és extrémebb változatai, amikor már meg is sértheted.
Ha ez sem, az zaklatás és akkor már más a helyzet.
"alig ismerlek biztos h nem."
Egyetértek a #4-essel. Vagy határozottan egyértelművé teszed számára, hogy hagyjon békén, vagy viseld a következményeit annak, hogy ha így állsz hozzá, tehát te is benne lennél némi ismeretség után, akkor nem is fog békén hagyni. Még ha nem is érzel rá késztetést, konkrétan azt közölted a csávóval, hogy próbálkozzon, aztán majd beadod a derekad.
Igen. ebben igazatok van... Határozottság terén még nagyon sokat kell fejlődnöm h úgy fejezzem ki magam. De ezután 10szer elmondtam neki hogy nem és azóta nem adja fel.
Nem tudom az ilyeneket nagyon kezelni ha ennyire ramszallnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!