Mennyire volt jogos, hogy beszólt nekem ez a srác film után, mert nachost ettem?
Külföldön dolgozom nemzetközi környezetben, és pár ismerőssel (nem munkatárs) elmentünk este megnézni az új James Bondot. Nemzetközi volt a csapat, 7-en voltunk: 1 szlovák, 2 cseh, 1 ukrán, 1 szerb, 1 holland, és én, 1 magyar. Mivel jóformán egész nap nem ettem, plusz elég hosszú volt a film-168 perc-, valamint otthon is csomóan szoktak vagy popcortn vagy nachost enni Cinemacity-s moziban, így én is vettem egy nagy adag nachost. A történethez hozzátartozik, hogy a holland srác vette mindenkinek a jegyet, és megbeszéltem vele, hogy film után rendezem készpénzben.
Véget ért a film, és amikor a srácnak odaadtam volna a pénzt, a 2/3-át tette csak el, mondja nem kell neki az aprópénzem. Ez eddig oké lett volna, de emellett lecs*szett, mert, hogy zavarta őt, hogy fűszeres chipset vettem, és rákérdezett arra is, hogyha valakit randira viszek, akkor is ilyen sz*t veszek....
Igazából nem tudtam erre hogy reagálni. Pláne azért sem, mert egyrészt egy sorral mögöttem ült, nem nyomtam a kaját az arcába, nem szemeteltem, ja meg nem én voltam az egyetlen, aki evett a moziban.
Szerintetek csak frusztrált lehetett a holland srác, vagy Hollandiában nem szokás/ bunkóság, ha valaki eszik film közben?
Kicsit változott a generáció kb 30 éve, akkor ha valaki meg mert zörgetni egy zacskót a moziban, el lett küldve a q. anyjába.
Most meg ott vacsorázik mindenki paraszt módon, 86 féle szag terjeng, csámcsogás, zacskózörgés, stb.
Undorító.
De hát mi magyarok vagyunk, nem véletlenül utálnak mindenütt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!