Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire volt jogos, hogy...

Mennyire volt jogos, hogy beszólt nekem ez a srác film után, mert nachost ettem?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom nemzetközi környezetben, és pár ismerőssel (nem munkatárs) elmentünk este megnézni az új James Bondot. Nemzetközi volt a csapat, 7-en voltunk: 1 szlovák, 2 cseh, 1 ukrán, 1 szerb, 1 holland, és én, 1 magyar. Mivel jóformán egész nap nem ettem, plusz elég hosszú volt a film-168 perc-, valamint otthon is csomóan szoktak vagy popcortn vagy nachost enni Cinemacity-s moziban, így én is vettem egy nagy adag nachost. A történethez hozzátartozik, hogy a holland srác vette mindenkinek a jegyet, és megbeszéltem vele, hogy film után rendezem készpénzben.

Véget ért a film, és amikor a srácnak odaadtam volna a pénzt, a 2/3-át tette csak el, mondja nem kell neki az aprópénzem. Ez eddig oké lett volna, de emellett lecs*szett, mert, hogy zavarta őt, hogy fűszeres chipset vettem, és rákérdezett arra is, hogyha valakit randira viszek, akkor is ilyen sz*t veszek....

Igazából nem tudtam erre hogy reagálni. Pláne azért sem, mert egyrészt egy sorral mögöttem ült, nem nyomtam a kaját az arcába, nem szemeteltem, ja meg nem én voltam az egyetlen, aki evett a moziban.

Szerintetek csak frusztrált lehetett a holland srác, vagy Hollandiában nem szokás/ bunkóság, ha valaki eszik film közben?

#mozi #Hollandia #holland #evés #kulturáliskülönbség
2021. okt. 7. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Az ember csak egy p0cs. Normális dolog moziban popcorn-t vagy nachos-t enni, ha nem lenne az nem árulnak. Akinek nem tetszik az ne járjon moziba. Bocs az előzőt elírtam.
2021. okt. 7. 02:59
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért szívod mellre, amikor te is tudod, hogy nem tettél semmi rosszat. Nem mondtad, hogy mit jelent a külföld, de ha nem Hollandia volt, ahol lehet a kultúra miatt senki nem eszik moziban, te voltál az egyetlen és holland ismerősöd ezt megjegyezte, akkor mondhatod neki, hogy STFU, nem Hollandiában vagytok, majd ha ott lesztek, akkor tiszteletben tartod a kultúrájuk és nem eszel. De ott, ahol vagytok ez szabad dolog és legközelebb a filmet nézze, ne rád fókuszáljon. Illetve randin is lehet finom fűszeres pörköltet rendelni, nincs abban semmi. Ne félj amúgy kinyitni a szád és visszakérdezni, hogy ugyan hol az ő dolga, hogy te mit pakolsz a beledbe? Majd te eldöntöd. Ő maximum tippet adhat, aztán kussol. Ne legyél nyunyi, mert látod, még most is peregsz rajta ahelyett, hogy megmondtad volna neki a tutit, aztán most ő írna ki kérdést a holland Gyakorira, hogy kiosztotta egy nő és ki ápolná a kis lelkét.
2021. okt. 7. 06:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Csehorszag. Kb minden masodik ember evett vagy ivott legalabbis valamit. Lehet tobben is. A mozi ebbol el hogy jegy mellett az emberek kajalnak is. Egyebkent voltam mar baratnovel is moziban nem is egyszer, es mindig vettunk valamit. Prolinak sem hivnam magam. Sosem szemeteltunk, mindig kidobtuk a szemetet magunk utan.
2021. okt. 7. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Holland? Akkor 2 szál vicces cigi és megint cimbik lesztek.
2021. okt. 8. 02:12
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem más kultúra ez, Hollandiába is esznek az irodában emberek a moziban. Ha ennyire idegesít, kérdezd meg, csak így tudjátok tisztázni a helyzetet. A hollandok nagyon egyenes emberek, el tudom képzelni, hogy amúgy nem is vette észre, hogy megbántott.
2021. okt. 8. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Az irodában szó nem tudom hogy került oda.
2021. okt. 8. 07:04
 17/17 A kérdező kommentje:
15) Akkor lehet ez az oka. Neki abszolút nem tűnt fel, hogy engem jobban zavart igy amit mondott nekem, minthogy neki az h el kellett viselnie a barbeque illatot. Csak akkor tényleg nem ertem, hogy miert jar az ilyen moziba.
2021. okt. 8. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!