Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Némelyik ember miért tud úgy...

Némelyik ember miért tud úgy aludni , hogy megy valami film ,sorozat a háttérben?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem gondoltam rá különleges adottságként, de néha tényleg segít elaludni. Ilyenkor talán nem jár az agyam rossz gondolatokon, hanem csak szépen álomba zombizom magam a tv-vel. Álmomban meg nem zavar, nem ébreszt fel. Meg ugye időzítőt rakok ba, aztán kikapcsol mamdcsak egyszer.
2021. aug. 9. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen halk zajokra lehet legkönnyebben elaludni. Könnyebben, mint csöndben. Egy időben úgy aludtam el délutánonként (szándékosan), hogy a rádiót a fülem mellé tettem, és halkra állítva bekapcsoltam. A legerősebb altató sem hatott volna ennél erősebben!
2021. aug. 9. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljes csönd van, akkor a hallásod nagyon kiélesedik, és meghallod a távoli halk zajokat és majdnem infrahangokat is.

Ezek általában veszélyes hangok, ezért felébredsz rájuk.

Ha van egy folyamatos, halk, semleges hang melletted, arra nem ébredsz fel.

2021. aug. 9. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Én csendben nem is tudok elaludni, csak ha megy a TV.

Ellenkező esetben vagy a fülem cseng, vagy az óramutató kattogására tudok csak figyelni.

2021. aug. 9. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnak teljes, síri csendben elaludni. Én például ha tehetem, egy OTP Liga-kupa meccset keresek, - a "magyar élvonalbeli labdarúgásnál" nincs jobb altató. -Garantált, hogy legkésőbb negyed órán belül úgy alszom, mint akit fejbe vertek egy léccel!
2021. aug. 10. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Van mikor épp videot nezek youtubon és azt veszem észre h a mobil kiesik a kezembol s mar horkolok majdnem😃ugyanez a laptopon h uvolt a film amibe belekezdek, párom benéz mert gondolom előtte kérdez kintről s nem válaszolok mert nyitott szájjal, már nagyban horkolok hanyatt fekve😀
2021. aug. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!