Mindig betépek, anyám már teljesen kíván tőlem, ha most nézted az AMC n a betépvét majdnem az van velem is (persze nem olyan szinten) de utálom magam ez miatt..a szívem fáj, mert anyám mindig szomorú miattam.
2021. dec. 18. 23:33
3/17 anonim válasza:
komolyan veszem ezt az oldalt
2021. dec. 18. 23:33
4/17 anonim válasza:
A mocskos halogatás. Tönkreteszi az életemet.
2021. dec. 18. 23:37
5/17 anonim válasza:
Pialas es a kokain :) ... na jo a csajok is rendre visszajonnek :DDD
2021. dec. 18. 23:38
6/17 anonim válasza:
Mindig túl sokat mondok magamról, olyanoknak is akiknek rohadtul nem kéne. A hülye szám megy a saját feje után? De most már ha kell erőszakkal szorítom össze...
2021. dec. 18. 23:50
7/17 anonim válasza:
Óvszer nélkül dugás.
2021. dec. 19. 00:02
8/17 anonim válasza:
Van egy pár az biztos... Pl mindig megfogadom h. türelmesebb leszek az emberekkel és nem sértődök be. A másik h. hagynom kéne menni bizonyos embereket az életemből akik már nem akarnak maradni, fájdalmat okoznak nekem. Nehezen engedem el őket talán azért mert küzdeni szeretnék értük és vhogy mindig próbálom őket "felmenteni" de sajnos nem kéne. Szélsőséges és nagyon önfejű is tudok lenni, azon sem ártana kicsit finomítani, a bizalmi problémàim (nem tudok megbízni szinte senkiben) pedig csak hab a tortán. 😅
Most ennyi jutott az eszembe de biztos van több is...
2021. dec. 19. 00:19
9/17 anonim válasza:
Pontosan ugyanaz, mint neked, Kérdező. Könnyen elkezdek kötődni azokhoz, akik szimpatikusnak tűnnek elsőre, és emiatt sok pofáraesés ért már.
De azért az is előfordult, hogy jól sült el 🙂
2021. dec. 19. 01:48
10/17 anonim válasza:
Nagy a megfelelési kényszerem, így kihasználható vagyok. Ezen változtatni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!