Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért fizetnek még mindig...

Mért fizetnek még mindig sokan kézpénzel és nem bankárgyával?

Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 19:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

Én sokat járok vidékre. És sok helyen biza nincs terminál a kisboltban, de automata sem a környéken.

Ráadásul lenyomozható a pénzfelvétel helye és ideje.

2021. dec. 17. 20:12
 12/37 anonim ***** válasza:
3%
mert nincs nekik xddd
2021. dec. 17. 20:15
 13/37 anonim ***** válasza:
84%
Mert a Nagy Testvér tudni és ellenőrizni akarja, hogy mennyi pénzem van, honnét van és hová költöm. Én meg nem akarom, hogy tudja.
2021. dec. 17. 20:17
 14/37 anonim ***** válasza:
98%

Nem mindenhol van azért terminál. Bár most már elég sok helyen, de nem mindenhol...

Páromnál kb. sosincs kp, nálam azért szokott, és soskzor belefutottunk idén is, hogy hát csak kp... Aztán kőzbe a nagy covid szarság, hogy kártya, kártya... Aztán meg közlik, hogy kp.

Pedig osztrák határ melletti városban élünk, nem valami eldugott helyen, és nem is faluban.

2021. dec. 17. 20:21
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

Én 33 éves létemre nem szeretem ezeket a modern dolgokat, bankkártyám csak muszájból van.

PayPal-re kapom a fizetésem, onnan küldöm a magyar bankomba, onnan pedig kiveszem ATM-ben. Bármikor nálam van, mindenhol elfogadják a kártyával ellentétben, és nem kell kódokkal vacakolni.

De mindenkinek szíve joga eldönteni hogy neki melyik a kényelmesebb, az unintelligens ember ismérve hogy leszólja azokat akik valamit nem úgy csinálnak mint ő. Én totálisan elfogadom hogy a többségnek a kártya kényelmesebb. A családtagjaim is kártyával fizetnek, még a 72 éves édesanyám is.

2021. dec. 17. 20:27
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
A szüleim pl 50esek, mindig is kp-ban kapták a fizetésüket, kártyájuk nincs is...
2021. dec. 17. 22:10
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Én nem tudom a pinkódom és nem értek a kártyás fizetéshez és így jobban látom mennyi marad nincs szépkártyám se sosem volt.
2021. dec. 17. 22:19
 18/37 anonim ***** válasza:
18%
Miért nem tudsz az anyanyelveden helyesen írni? Fáj olvasni. :(
2021. dec. 17. 22:23
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
Sose értettem az ilyen embert akinek 100 forintja sincs otthon, csak bankkártya. Bármi történhet. Banknál is lehet hiba de akár a boltban is, és lehet csak készpénzel lehet fizetni.
2021. dec. 17. 22:54
 20/37 anonim ***** válasza:
97%

Én akkor fejeztem be a bankkártyázást, amikor láttam a híradóban, hogy a görögök megtakarításait megsarcolta az állam, amikor bedõlt a gazdaságuk, meg nem engedte, hogy hozzáférjenek.

Ezt velem nem fogják eljátszani a patkány politikusok.

2021. dec. 18. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!