Mért fizetnek még mindig sokan kézpénzel és nem bankárgyával?
Én sokat járok vidékre. És sok helyen biza nincs terminál a kisboltban, de automata sem a környéken.
Ráadásul lenyomozható a pénzfelvétel helye és ideje.
Nem mindenhol van azért terminál. Bár most már elég sok helyen, de nem mindenhol...
Páromnál kb. sosincs kp, nálam azért szokott, és soskzor belefutottunk idén is, hogy hát csak kp... Aztán kőzbe a nagy covid szarság, hogy kártya, kártya... Aztán meg közlik, hogy kp.
Pedig osztrák határ melletti városban élünk, nem valami eldugott helyen, és nem is faluban.
Én 33 éves létemre nem szeretem ezeket a modern dolgokat, bankkártyám csak muszájból van.
PayPal-re kapom a fizetésem, onnan küldöm a magyar bankomba, onnan pedig kiveszem ATM-ben. Bármikor nálam van, mindenhol elfogadják a kártyával ellentétben, és nem kell kódokkal vacakolni.
De mindenkinek szíve joga eldönteni hogy neki melyik a kényelmesebb, az unintelligens ember ismérve hogy leszólja azokat akik valamit nem úgy csinálnak mint ő. Én totálisan elfogadom hogy a többségnek a kártya kényelmesebb. A családtagjaim is kártyával fizetnek, még a 72 éves édesanyám is.
Én akkor fejeztem be a bankkártyázást, amikor láttam a híradóban, hogy a görögök megtakarításait megsarcolta az állam, amikor bedõlt a gazdaságuk, meg nem engedte, hogy hozzáférjenek.
Ezt velem nem fogják eljátszani a patkány politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!