Miért számít negatívumnak, ha valaki nem ambiciózus?
Figyelt kérdés
Baráti társaságban feljött, hogy ki mit csinál majd egyetem után. Én elmondtam, hogy konkrét célom nincs, majd szakitányon belül elhelyezkedem, de úgy is alakul (számomra nincs olyan nagyon, hogy “álommunka”). Ezen eléggé megakadtak, hogy ennél több/nagyobb cél kéne, és ez így kevés. Én bevallom, nem igazán gondolkozom azon, hogy hova szeretnék eljutni és miért, egyelőre szeretem azt amit tanulok, és el tudom képzelni, hogy majd ezzel foglalkozzak. Szóval az lenne a kérdésem, hogy miért negatívum az, ha valaki nem gondolkodik “nagyban”?2021. dec. 17. 02:14
11/11 anonim válasza:
“szeretem azt amit tanulok, és el tudom képzelni, hogy majd ezzel foglalkozza”
Ez reális perspektíva. Ezen belül fejlődni, dolgozni.
Mi a problémájuk veled?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!