Nyaszad kérdése:
Mit vennétek ha év végéig el kéne költenetek kétmillió forintot? Nem lenne semmilyen feltétel csak egy bankkártya ami van kétmillió forint ami az év végén le nullázódik bármennyit is költöttetek róla.
Figyelt kérdés
Gondolom érdemes hasznos dolgot venni de igazából ez se feltétel.2021. dec. 16. 04:46
42/46 anonim válasza:
Vagy olyasmit, amit rohadt konnyu eladni nagy veszteseg nelkul. Vagy a ferjemnek adnam, verje el motorra. Mert nekem vagy vilagbeke kene, vagy csip-csup faszsagok.
43/46 A kérdező kommentje:
Szerintem van olyasmi is bőven amit még többért is el lehet adni mint vettük csak nem annyival többel hogy meg lehessen gazdagodni belőle és ezért nem foglalkoznak vele annyira
2021. dec. 18. 07:33
44/46 anonim válasza:
LOL, en a 42-es vagyok. Szep ez a lepontozas. Tehat olyasmit venni, amit eladni lehet, az pocsek otlet. Amugy pedig szeretnek egy chateau-t Franciaorszagban a Lot folyo kornyeken, nem ketmillioba kerul. Van jo szemranckremem. Azt eszem amit szeretek. Nem basznam el a ketmilliot csak ugy, a ferjemnek lenne ra otlete. Ez egy felhaboritoan rossz valasz, Marika?
45/46 anonim válasza:
44, a kérdező "szabályai" szerint nem lehet arra költeni, hogy olyat vegyél, amit eladsz. Ezért nem jó a 42es válaszod.
46/46 anonim válasza:
De amúgy mindenki le van pontozva, szóval mindegy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!