Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vennétek ha év végéig el...

Nyaszad kérdése:

Mit vennétek ha év végéig el kéne költenetek kétmillió forintot? Nem lenne semmilyen feltétel csak egy bankkártya ami van kétmillió forint ami az év végén le nullázódik bármennyit is költöttetek róla.

Figyelt kérdés
Gondolom érdemes hasznos dolgot venni de igazából ez se feltétel.
2021. dec. 16. 04:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%

Elképesztő, hogy miken fenn tudtok akadni, de komolyan. A kérdés szerintem tökéletesen érthető.

Én ezeket venném (ami belefér):

- normális karácsonyi ajándék mindenkinek a családban

- egy tablet, amin kényelmesen lehet olvasni (azért nem e-book olvasó, mert sokszor neten olvasok pl. szakirodalmat)

- egy íróasztalt, amit gombnyomásra fel lehet emelni, és lehet állva használni

- egy minőségi vezeték nélküli fejhallgató

- rengeteg szakkönyv és egyéb, szórakoztató irodalmi könyv

- egy hatalmas fürdőkád, lehetőleg olyan, ami melegen tudja tartani a vizet

- rengeteg olyan étel, ami sokáig eláll, hogy egy ideig kevesebbet kelljen költeni ételre

2021. dec. 16. 07:54
 22/46 A kérdező kommentje:
Autó esetében kiegyeznek azzal a válasszal hogy max december 31 -es adasvételi szerződést elfogadok. Mert ugyanis ezt úgyis két héten belül át kell íratni névre. Persze tudom amilyen sunyik vagytok, miután a pénzt megkaptátok összetépítek a szerződést és leléptek
2021. dec. 16. 07:59
 23/46 anonim ***** válasza:

#22: Nem tépném össze, de olyan autót vennék, amit Magyarországon nem kapni, így kérdéses, hogy kivitelezhető-e egyáltalán a németországi vásárlás és hazaszállítás (honosítás nélkül), még ebben az évben. Így értettem.

2021. dec. 16. 08:13
 24/46 anonim ***** válasza:
Befektetési aranyat vennék vagy építőanyagot (tégla, cserép, szigetelő...), mert jövőre építkezni fogunk.
2021. dec. 16. 08:22
 25/46 anonim ***** válasza:
73%

Őszintén szólva fogalmam sincs.

Amire igazán vágyok és nem telik rá (saját ház) arra ez édeskevés. Minden mást meg ki tudok fizetni, amit szeretnék.

Szívesen elmennék belőle valahova messzire külföldre, ázsiába vagy amerikába, de az meg már az időbe nem fér bele év végéig.

2021. dec. 16. 08:56
 26/46 anonim ***** válasza:
38%
Ha elvi kérdés, akkor átutalás magamnak... Ja hogy azt nem lehet, de akkor miért elvi a kérdés, hiszen elvi szinten bármit lehet... Ez nem fennakadás, hanem filozófia.
2021. dec. 16. 08:56
 27/46 anonim ***** válasza:
70%
öcsémnek álmai laptopját, meg nekem egy másodpéldányt belőle.
2021. dec. 16. 09:13
 28/46 anonim ***** válasza:
Befizetném Revolutra, az vásárlásnak minősül 😈
2021. dec. 16. 09:26
 29/46 anonim ***** válasza:
76%
Aki lepontozta a #25-ös válaszom, az miért tette? :D Jobban belelát a pénzügyeimbe mint én, vagy mi volt a probléma? Tényleg érdekelne.
2021. dec. 16. 09:27
 30/46 A kérdező kommentje:

Én senkit se pontozók fel le aki hasznos választ ad. Max ha kötelezik hisz az nem hasznos. Ha nem értek vele egyet attól még lehet hasznos.

Ha jegyet megveszed év végéig azt még elfogadom. De valóban érdekes a kérdés. Ha kaját veszel azt se kell év végéig megtenned:). Ha széket veszel jövőre is raulhetsz:))

A filozófia már más téma mert igaz hogy elvi szinten mindent lehet de mi van ha elvből nem hazudok? Akkor pl. Hazudni már nem lehet, elvi szinten se...

2021. dec. 16. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!