Nyaszad kérdése:
Mit vennétek ha év végéig el kéne költenetek kétmillió forintot? Nem lenne semmilyen feltétel csak egy bankkártya ami van kétmillió forint ami az év végén le nullázódik bármennyit is költöttetek róla.
Figyelt kérdés
Gondolom érdemes hasznos dolgot venni de igazából ez se feltétel.2021. dec. 16. 04:46
11/46 anonim válasza:
vennék egy napelem rendszert a házamra :)
13/46 anonim válasza:
Esküszöm nem értem mi a kérdés. Melyik bank nem engedi átutalni? SZÉP kártyáról van szó? Bár ott szerintem lehetetlen, hogy ekkora összeg halmozódjon fel.
14/46 anonim válasza:
Mivel jövőre lakást újítunk, nem lenne nagy kihívás elkölteni azt a 2 milliót. De ha konkrét dolgot vársz: vennék belőle fürdőkádat, csempét, járólapot, konyhabútort, tapétát.
16/46 anonim válasza:
Kifizetném annak a másfél hónapos babának a vizsgálatát, akinek pont ennyi hiányzik ahhoz hogy egészséges, boldog életet élhessen.
17/46 A kérdező kommentje:
Pedig a 16 os 100 pontot érdemelne. Hogy nem a derék hozzáállást pontozzuk hanem A válasz hasznosságát De szerintem azzal sincs gond
2021. dec. 16. 07:34
18/46 A kérdező kommentje:
A kérdés elvi kérdés nem az a kérdés hogy ezt hogyan lehetne technikailag megoldani
2021. dec. 16. 07:34
19/46 anonim válasza:
Bankkártyán nincs pénz, csak bankszámlán.
20/46 anonim válasza:
A racionális (lol) döntés az lenne ebben a képzeletbeli játékban, hogy BTC-t vennék belőle. Ha végérvényesen meg kellene szabadulni a pénztől, akkor autó (kiegészítve természetesen), itt mondjuk kérdés, hogy így az év végén hogyan lehetne technikailag kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!