Mennyire vagy haragtartó típus?
Figyelt kérdés
Tegyük fel összevesztél szüleiddel vagy egy barátoddal. Meddig haragszol rá általában?2021. dec. 15. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Szinte azonnal elmúlik bennem a harag
Pár óra, és megbékélek
Egy vagy akár több nap is lehet, sokáig haragszom
Nagyon sok idő kell ehhez nekem, akár egy hét, vagy több
31 szavazat
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy kivel és miért veszek össze. Ettől függően bármelyik választ be tudnám jelölni a végleges kapcsolat megszakítással kiegészítve. Ha durva dolgon vesztünk össze, akkor meg tudom bocsátani, de marad a három lépés távolság.
2/5 anonim válasza:
Rokonokra nem nagyon tudok haragudni, csak a vérem. Aki barátom arra hasonlóan nem tudok haragudni. Aki csak haver vagy valami ott eléggé haragtartó vagyok. Szóval hova kell sorolni?? Mikor van akivel már évek óta nem állok szóba egy hülyeségért, másnak meg bármit meg tudok bocsáltani??
3/5 anonim válasza:
Ami nem indulat, hanem jellemhiba, elvek, arulas, ott bennem eltorik valami. Harag helyett megszunnek szamomra. Vegleg.
4/5 anonim válasza:
Bennem nem keletkezett harag már 18 éves korom óta.
5/5 anonim válasza:
Általában nem vagyok az és nem is tudok az lenni semmilyen esetben. Pláne hozzátartozóval nem. Ha haragszom, akkor is maximum csak pár órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!