Mért vagyok ennyire féltékeny típus?
Figyelt kérdés
Például ha egyik barátomnak vannak más barátai is, úgy érzem hogy én nem is vagyok fontos, nem is érdeklem annyira mint a többi barátai stb. Aztán ha más barátairól kezd el nekem mesélni, egyszerűen nem bírom meghallgatni, muszáj témát váltsak mert szétvet az ideg. Ne is halljak más barátokról, csak én számítsak, én legyek az egyetlen. Lehet hogy azért van ez mert nekem nincsenek más barátaim, csak egy és irigy vagyok rá? Azt hiszem ez lehet a probléma. Nem akarok ennyire féltékeny lenni, de ez vagyok én és nem tudok változtatni,pedig nagyon szeretnék. Hogyan oldható meg hogy ne legyek féltékeny?2021. nov. 15. 17:38
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem tudod elfogadni, hogy a barátodnak vannak más barátai is rajtad kívűl. Ez lehet éppen az irigység miatt is
2/5 anonim válasza:
Keress te is más barátokat egy embert nem lehet ki sajátítani mindenkinek több barátja lehet pont ez benne a szép
3/5 A kérdező kommentje:
09:44 Csak az a baj hogy ő nekem a legjobb barátom és hiába lennének más barátaim, akkor is féltékeny lennék. :(
2021. nov. 16. 21:27
4/5 anonim válasza:
Ez fura . Mitől lesz más ha másokkal is együtt lóg?
5/5 anonim válasza:
Ez nem "típus", hanem annak az eredménye, hogy kisgyerekként nem kaptad meg az igényelt figyelmet. Hiába próbálod a racionális elméddel megmagyarázni az érzéseidet, a valóságnak így a közelébe sem jársz. Pszichoterápia segít, ha tényleg akarod a változást. Előbb-utóbb így lesz, mert az ilyen önértékelési problémából jövő féltékenykedés sorban romba fogja dönteni a kapcsolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!