A párotok féltékeny típus? ellenőrzés alatt tart?
Hajjaj! Ez volt a legelső jel, hogy NAGYON KI AKART SAJÁTÍTANI... aztán jöttek a VERÉSI kísérletei.
Még mielőtt kaptam volna Tőle, nemcsak hogy jelentettem a rendvédelmi szerveknek többször (agresszív és brutális hangnem, stb.) hanem még SZEMBESÍTETTEM IS AZZAL, hogy szerintem le kéne állni...
Esküdözött Égre-Földre, hogy SOHA NEM ÜT MEG EGYETLEN NŐT SEM - nemegyszer fogadkozott, hogy Ő nem "olyan"...
Most már ha forgatom a szemeimet, akkor erősen FÉKEZI MAGÁT. Nehéz a békülés, MÉG NEHEZEBB ÚJRA MEGBÍZNI egymásban. (A csapodár természete miatt pedig TÁVOLSÁGOT TARTOK!)
Ui: huhh, nem volt még ilyen tapasztalatom. (NEM FOG TÖBBET KIKERÜLNI A BARÁTZÓNÁBÓL, az tuti...)
Nálam ugyanis KIZÁRÓ OK a párkapcsolatra, ha Valaki szeszes italt fogyaszt (hát "kifogtam" egy alkeszt - ahogy mostanában mondják.)
Azt se igazán szeretem, amikor az orrom alá fújja füstöt, CSAK VEGYEM MÁR ÉSZRE, ne legyek olyan "hűvösen" távolságtartó, stb.
Ui: de azért magamban Sok Boldogságot Kívánok Neki a HOZZÁ ILLŐ TÁRSÁVAL...
Mármint a cigarettázásra értettem ezt az orrom alá füstölést. (Korábban én is dohányoztam - 16 éven át - majd több, mint 7 éve BEFEJEZTEM!)
Még mielőtt megismertem volna közelebbről ezt az "úriembert" - előbb csak látásból ismertem később már beszélgetni is kezdtünk...
Túl drága a cigaretta "élvezete" - nem tudnám megszokni azt a kesernyés bagószagot hosszabb időn át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!